Χοιρινό σουβλάκι με σάλτσα φυστικοβούτυρου & λάιμ

1. Ψήνουμε τα σουβλάκια μας στο γκριλ ή στα κάρβουνα εφόσον τα έχουμε αλατοπιπερώσει.

2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το φυστικοβούτυρο με το ξύσμα και το χυμό του λάιμ, αλάτι, πιπέρι και καλαμποκέλαιο.

3. Περιχύνουμε τα σουβλάκια μας με αυτή τη σάλτσα και αν θέλουμε τα συνοδεύουμε με τραγανές πιτούλες ψημένες στο γκριλ με τη σάλτσα και το καυτερο τσίλι κομμένο σε ροδέλες.

ΥΛΙΚΑ:

12 χοιρινά σουβλάκια
αλάτι, πιπέρι
1 βαζάκι φυστικοβούτυρο
το τρίμμα από ένα λάιμ
χυμό από ένα λάιμ
6 κ.σ. καλαμποκέλαιο
2-3 πιπεριές καφτερές πιπεριές τσίλι

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα