Χοιρινό με σέλινο

Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το χοιρινό με το καλαμποκέλαιο και στη συνέχεια προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμύδια το αλάτι το πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να μαραθούν. Προσθέτουμε το μαρούλι,το άνηθο, το σέλινο και σοτάρουμε για 2-3′, προσθέτουμε το νερό και σιγοβράζουμε για 35-40′. Σε ένα μπολάκι χτυπάμε το αυγό και στη συνέχεια το λεμόνι ρίχνουμε στη κατσαρόλα και στη συνέχεια το κορν φλάουρ αφήνουμε να πάρει μια βράση, σκεπάζουμε και αφαιρούμε από τη φωτιά.

ΥΛΙΚΑ:

4-6 κ.σ. Καλαμποκέλαιο
750 γρ. Χοιρινό κομμένο σε κύβους 
4 φρέσκα κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες 
Αλάτι, πιπέρι 
6-8 φύλλα μαρούλι (κομμένα πολύ λεπτά)
1/2 μάτσο άνηθο 
2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο σέλινο 
2 φλιτζάνια νερό 
1 αυγό
Χυμό από ένα λεμόνι 
3 κ.σ. Κορν φλάουρ (λιωμένο σε λίγο νερό)

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα