Υποδεχτείτε 2 νέες καινοτόμες mascara που έρχονται να αλλάξουν τα δεδομένα στο μακιγιάζ των ματιών

SEVEN7EENπαρουσιάζει δυο νέες πρωτοποριακές mascaraτην FIBEREXTENSEκαι την FIBERVOLUMEεμπλουτισμένες με ίνες, που έχουν σχεδιαστεί για να αποτελέσουν αντικείμενα πόθου.  Tα μάτια γίνονται ακαταμάχητα, ντύνονται με τοαπόλυτο μαύρο, αποκτούν έντονο όγκο και μοναδικό μήκος. Το βλέμμα μεταμορφώνεται σε δύναμη.

FIBER FORMULAREVOLUTION

Οι νέες καινοτόμες ίνες στις 2 νέες mascara,  προσκολλώνται με απόλυτα  φυσικό τρόπο πάνω στις βλεφαρίδες και τις ενισχύουν προσφέροντας μοναδικό όγκο και ιλιγγιώδες μήκος ενώ επιπλέον είναι εμπλουτισμένες με υψηλή συγκέντρωση από μαύρες χρωστικές- blackpigmentsγια πολύ έντονο μαύρο χρώμα. Το Argan Butter και το Tsubaki Oil περιποιούνται και διατηρούν  λείες και εύκαμπτες τις  βλεφαρίδες από το πρωί έως το βράδυ.

FIBERVOLUME

Το  βουρτσάκι   σε σχήμα ¨κώνου¨ με κοντές και πυκνές  τρίχες, χτενίζει εύκολα τις βλεφαρίδες από τη ρίζα μέχρι την άκρη και κατανέμει ομοιόμορφα τις ίνες πυκνώνοντας  τις βλεφαρίδες,  προσφέροντας  τους, εκπληκτικό όγκο. Ένα ιδανικό σχήμα για να ντύνει με χρώμα και όγκο ακόμα και τις πιο μικρές βλεφαρίδες.

FIBEREXTENSE

Το ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι έχει δυο διαφορετικές υφές μια  flatμε κοντές τρίχες και από την άλλη πλευρά μια  πιο πλούσια υφή με πιο μακριές  και πυκνές τρίχες. Αυτό το μοναδικό βουρτσάκι σε  συνδυασμό με την φόρμουλα προσφέρουν στις βλεφαρίδες  εντυπωσιακό διαχωρισμό και εκπληκτικό μήκος.

Η σύνθεσή τους αφήνει ανάλαφρη αίσθηση όσες στρώσεις και αν περαστούν ενώ εγγυάται την  εξαιρετικά απαλή αφαίρεση του μακιγιάζ, που σέβεται τις βλεφαρίδες σας.

Ντυμένες στο απόλυτο μαύρο, οι βλεφαρίδες γίνονται πιο μακριές, αποκτούν σχήμα και όγκο. Το βλέμμα «ανοίγει» και αποκτά ένταση.

Εκτός από μεμονωμένες,  τώρα ανακαλύψτε τις δυοNEEΣ  mascaraFIBEREXTENSEκαι  FIBERVOLUME στα φετινά limitededitionGiftSetsτης SEVEN7EENγια την γιορτινή σεζόν,  που θα αποτελέσουν το τέλειο χριστουγεννιάτικοbeauty  δώρο για σας και τις αγαπημένες σας.

Ανάλογα με τη δική σας προτίμηση επιλέξετε   την FIBEREXTENSEή την FIBERVOLUMEτις οποίες  συνοδεύουν δυο ακόμα bestsellerπροϊόντα η EXPRESSSHEETMASK, για λαμπερή, υπέροχη επιδερμίδα χωρίς ατέλειες

και το iconicματ κραγιόν σε μορφή mousseMatlishious σε δύο αποχρώσεις NUDEκαι REDγια να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας αλησμόνητες γιορτινές εμφανίσεις.

Για αξεπέραστο όγκο, τέλειο γύρισμα και βλεφαρίδες σαν ψεύτικες επίλεξε το setμε τηνXtraordinaireενώ αν προτιμάς μοναδικό μήκος & όγκο, τέλειος διαχωρισμό και  τρισδιάστατες βλεφαρίδες το ιδανικό giftsetγια σένα είναι αυτό με τη LashElegance.

Υποδεχτείτε 2 νέες καινοτόμες mascaraπου έρχονται να αλλάξουν τα δεδομένα στο μακιγιάζ των ματιών