Υπάρχει ένας νέος τρόπος να φορέσετε το αγαπημένο σας άρωμα

Με δύο νέα αρωματικά προϊόντα ο οίκος diptyque υπερβαίνει την καθιερωμένη πρακτική για να ανακαλύψει ένα διαφοροποιημένο, πρωτοποριακό οσφρητικό πεδίο δράσης που σας επιτρέπει να συνδυάζετε αρώματα ανάλογα με τη διάθεσή σας, αλλάζοντάς τα κατά βούληση και διαμορφώνοντας την εμφάνισή σας!

Η εξερεύνηση, η ανακάλυψη και η τόλμη του πειραματισμού με καινούριες ιδέες, ξεφεύγοντας από τα καθιερωμένα, ανοίγουν τον δρόμο σε νέες δυνατότητες… Σαν τον αρωματοποιό που αναμειγνύει την τεχνική με την ποίηση, έτσι και η diptyque συνδύαζε πάντα εξαιρετικές πρώτες ύλες με κινήσεις, λέξεις και αναμνήσεις για να δημιουργήσει «απροσδιόριστα αρωματικά αντικείμενα».

Από τη δημιουργία των πρώτων κεριών που πρόσφεραν όχι μόνο φως αλλά και άρωμα, ως τη δημιουργία μιας κλεψύδρας σχεδιασμένης να δίνει ευωδιά στον ίδιο το χρόνο ή ακόμα, κλείνοντας τη μυρωδιά της πρώτης μπουτίκ diptyque, στη λεωφόρο Saint Germain 34,σε ένα άρωμα.Το άρωμα θεωρείται ένα υπέροχο πεδίο πειραματισμού, με καινούργια μονοπάτια να ανοίγονται διαρκώς για να αποκαλύψουν αρωματικά έλαια που ιχνογραφούν μοτίβα πάνω στο δέρμα, eaux de parfum με μια ένταση που τυλίγει τα πάντα, αρώματα σε στέρεα μορφή που μπορούν να φορεθούν με τα ακροδάχτυλα, ανάλαφρα πέπλα αρώματος και τόσα άλλα.. Σήμερα, το οσφρητικό πεδίο αποκτά δύο νέες λέξεις που μοιάζουν με παιχνιδιάρικες κινήσεις. Φορέστε χωρίς περιορισμούς, δέστε με στιλ,… στο τέλος, όλα αποτελούν άρωμα!

Κάτι ανάμεσα σε στολίδι υφάσματος και σε φορητό diffuser, το αρωματισμένο στίκερ για το δέρμα είναι ένα ολοφάνερο σημάδι ότι είστε μέλος της κοινότητας diptyque. Αυτό το ανάγλυφο, μπαρόκ διακοσμητικό μπορεί να τοποθετηθεί όπου εσείς θέλετε, όποτε θέλετε:  για παράδειγμα, στο εσωτερικό του καρπού ή στη βάση του αυχένα σας ή στην καμπύλη του ώμου σας. Φτιαγμένο από ματ σατέν, μπορεί να φορεθεί και να ξαναφορεθεί όπως σας αρέσει ενώ το συμπυκνωμένο του άρωμα θα συνεχίζει να απελευθερώνεται, όλη μέρα.

Μια φορά, δύο φορές ακόμα και τρεις φορές! Παίξτε με μια πλεγμένη κλωστή φτιαγμένη να τυλίγεται γύρω από τον καρπό. Φορέστε κάτι ασπρόμαυρο, που θα διαχέει διακριτικά το άρωμά σας. Το βραχιόλι αυτό είναι ποτισμένο με άρωμα-θα μπορούσατε να πείτε ακόμα και ότι το βραχιόλι περιέχει το άρωμα! Βγαίνει από το οβάλ μαύρο κουτί του, έτοιμο να κοπεί στο επιθυμητό μέγεθος. Μπορεί να κουμπωθεί και να ξεκουμπωθεί κατά βούληση, χάρη σε μια επιχρυσωμένη αγκράφα και σκορπά το άρωμά του κάθε φορά που κάνετε μια κίνηση με το χέρι σας. Το απαλό άγγιγμα της κλωστής στο δέρμα σας είναι αυτό που πυροδοτεί τη μαγεία, την απελευθέρωση αυτής της έντονης οσφρητικής συγκίνησης. Το βραχιόλι διατίθεται στα αρώματα του Do Son, του Eau Rose και του Tam Dao.

Τα προϊόντα diptyque διατίθενται στα πολυκαταστήματα attica, σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών & στο www.atticabeauty.gr

[ap-read-more post=”621366″]

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα