Ξυπνήσατε με hangover; Αυτή η DIY μάσκα θα κάνει θαύματα στην επιδερμίδα σας

Παραδεχτείτε το, για να είστε εδώ μάλλον ήπιατε χθες (αγρία ήταν άλλωστε, οπότε γιατί όχι), πολύ πιθανόν να κοιμηθήκατε βαμμένη και μαζί με τον τρελό πονοκέφαλο έχετε και μια επιδερμίδια που μοιάζει χάρτινη. Όχι, δεν θα σας μαλώσουμε μας έχει συμβεί το ίδιο αρκετές φορές και γι’ αυτό ξέρουμε τι πρέπει να κάνετε.

Αρχικά πιείτε 2 depon, πολύ νερό και μία πολυβιταμίνη για το κεφάλι σας και στη συνέχεια φτιάξτε την παρακάτω μάσκα. Κάνει θαύματα για την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα και τα υλικά υπάρχουν ήδη στην κουζίνα σας. Τι θα χρειαστείτε;

Ένα ασπράδι, το χυμό από μισό λεμόνι, λίγο μέλι και μια κουταλιά βρώμη. Ναι μόνο αυτά. Χτυπήστε με ένα πιρούνι το ασπράδι μέχρι να αφρίσει και στην συνέχεια ρίξτε μέσα το λεμόνι και την βρώμη ανακατεύοντας ώσπου να γίνει ένα κάπως ομοιόμορφο μείγμα. Όχι δεν είναι αηδιαστικό και όχι δεν θα σας έρθει αναγούλα καθώς το λεμόνι δεν το επιτρέπει, πιστέψτε μας. Τώρα βάλτε την μάσκα στο πρόσωπό σας και χαλαρώστε για 15 λεπτά.

Για να την αφαιρέσετε ξεπλύνετε με ζεστό νερό το πρόσωπό σας μια φορά και μια δεύτερη με κρύο. Το λεμόνι θα καθαρίσει τους πόρους σας και θα δώσει λάμψη στην επιδερμίδα, η βρώμη θα κάνει απαλή απολέπιση, τομέλι θα σας προσφέρει ενυδάτωση ενώ το αυγό θα θρέψει βαθιά το δέρμα και θα δέσει την μάσκα. Όχι δεν θα είστε άλλος άνθρωπος μόλις την ξεπλύνετε αλλά αν προσθέσετε λίγο concealer και ρουζ θα είστε πολύ πολύ καλύτερη.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram