Ξέρουμε το lip balm της Reese Witherspoon, που προσφέρει χείλη για φίλημα

photo by instagram.com/reesewitherspoon/

Αν θέλετε ζουμερά χείλη, έτοιμα για φίλημα, η Reese Witherspoon προτείνει το ιδανικό προϊόν. Γεμίζει τις λεπτές γραμμές, εξαφανίζει την ξηρότητα και επιπλέον είναι vegan και cruelty free.

Δεν μιλάμε για άλλο από το Biossance’s Squalane + Rose Vegan Lip Balm. Η ηθοποιός έγινε ambassador της Biossance τον Απρίλιο και έτσι ανακάλυψε και ερωτεύτηκε το προϊόν αυτό. Από τη στιγμή εκείνη που έβαλε και την πρώτη υπογραφή, αυτό δεν λείπει ποτέ από το νεσεσέρ της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BIOSSANCE (@biossance)

“Τα χείλη μου ξηραίνονται γύρω γύρω. Ξεκίνησα να παρατηρώ λεπτές γραμμές και ήξερα ότι έπρεπε κάτι να κάνω. Απευθείας ένιωσα και είδα αποτελέσματα όταν άπλωσα το balm”, είπε η ίδια, επιβεβαιώνοντας την πίστη της στις ευεργετικές ιδιότητες του προϊόντος.

Η ενυδατική ουσία που χρησιμοποιείται στο balm προέρχεται από ζαχαροκάλαμο και σύμφωνα με την Biossance μιμείται την παραγωγή των φυσικών ελαίων του σώματος, προσφέροντας ενυδάτωση που εισχωρεί στο δέρμα και μηδενίζει την όποια ξηρότητα. Με τη χρήση φυκιών wakame και υαλουρονικού οξέος, η συνταγή για τέλεια κι απαλά χείλη, έτοιμα για φίλημα είναι έτοιμη.

Μαζί με την Reese, πολλοί καταναλωτές στα social media το έχουν χαρακτηρίσει “τέλειο” και ιδανικό για όσους ταλαιπωρούνται από ξηρά χείλη.