Ξεμείνατε από ασετόν; Έχουμε τη λύση!

Instagram @stephstonenails

Έχει συμβεί σε όλες μας: ετοιμαζόμαστε να συναντήσουμε τη φίλη/το φίλο μας και το βερνίκι στα νύχια μας έχει ήδη αρχίσει να ξεφτίζζει. Αυτό το «look» ήταν τάση στο λύκειο αλλά επειδή πλέον έχουμε μεγαλώσει, αν κυκλοφορήσουμε έξω έτσι μάλλον θα περάσουμε το χρόνο μας προσπαθώντας να κρύψουμε τα χέρια μας ή ακόμα χειρότερα ξεφλουδίζοντας ότι προϊόν έχει παραμείνει (ότι χειρότερο για την υγεία των νυχιών μας).

Τι κάνουμε λοιπόν; Τρέχουμε στο μπάνιο για να τα ξεβάψουμε γρήγορα γρήγορα, αλλά εκεί συνειδητοποιούμε με τρόμο πως το ασετόν μας τελείωσε πριν λίγες ημέρες και έχουμε ξεχάσει να αγοράσουμε καινούριο. Ακολουθεί μια μίνι κρίση πανικού που μας κάνει να μοιάζουμε κάπως έτσι:

giphy

Κορίτσια μην πανικοβάλλεστε, υπάρχει λύση! Για να παρασκευάσετε ένα ασετόν μόνες στο σπίτι θα χρειαστείτε ξύδι και χυμό λεμονιού. Προσθέστε ίσα μέρη ξυδιού και χυμού λεμονιού σε ένα μπολ και βουτήξτε στο μείγμα λίγο βαμβάκι. Ακουμπήστε το εμποτισμένο βαμβάκι στα νύχια σας και αφήστε το επάνω τους για μισό λεπτό, ώστε το βερνίκι να μαλακώσει και στη συνέχεια ξεκινήστε την επιχείρηση «ξέβαμα» τρίβοντας.  Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε τη διαδικασία μερικές φορές αλλά είναι όντως αποτελεσματικό και 100% φυσικό. Τέλος καλό, όλα καλά!

Διαβάστε επίσης:

#ManiTime: Βρείτε την ιδανική απόχρωση βερνικιού ανάλογα με το ζώδιο σας

Yay or Nay: Αυτή είναι η δική μας γνώμη για την τάση που θέλει γούνα στα νύχια

3 tips για να επανορθώσετε τα νύχια σας μετά από το ημιμόνιμο μανικιούρ

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram