Βρήκαμε τι κάνει τις γυναίκες στο Παρίσι να ακτινοβολούν τόσο φυσικά και ανεπιτήδευτα

Ελένη Βαϊτσου

Μια επίλεκτη ομάδα από celebrities, beauty και fashion influencers είδαν τα αποτελέσματα της αναζωογονητικής εμπειρίας Darphin στην επιδερμίδα τους ενώ  ανακάλυπταν το Παρίσι στους δρόμους της Αθήνας. Αφορμή ήταν το αιώνιο ερώτημα: Τι κάνει τις γυναίκες στο Παρίσι να ακτινοβολούν τόσο φυσικά και ανεπιτήδευτα;

Ελιάνα Χρυσικοπούλου
Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Οι Ελένη Βαΐτσου, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Πατρίτσια Περιστέρη, Ξένη Κουβέλη, Ζέτα Τσακούμη, Ιωάννα Σαμαρά, Λαβίνια Σταθάκη, Κορίνα Βρούσια, Δανάη Κάτσαλη και Φανή Παράβαλου, επιβεβαίωσαν πως ο μεγαλύτερος κανόνας ομορφιάς των Γαλλίδων είναι να φροντίζουν την «βάση» τους όσο καλύτερα γίνεται. Προσπαθούν να έχουν εκπληκτικό δέρμα, εκπληκτικά μαλλιά και εκπληκτικό σώμα ώστε να μην χρειάζεται να κάνουν και πολλά μετά. Η επίσκεψη στο ινστιτούτο για μια θεραπεία ή μασάζ είναι το ίδιο καθιερωμένη με το κομμωτήριο. Και η ιδέα ότι προτιμούν να είναι ο εαυτός τους από το να αγωνίζονται να γίνουν μια βελτιωμένη εκδοχή του εαυτού τους είναι, τελικά, το μυστικό της λάμψης τους που πηγάζει από αυτή την παραδοχή.

Πατρίτσια Περιστέρη
Πατρίτσια Περιστέρη

Ο καλύτερος τρόπος να φροντίσουν την επιδερμίδα τους, είναι τα προϊόντα Darphin. Αυτή η δοκιμασμένη μάρκα καλλυντικών που ανέπτυξε ο πρωτοπόρος Pierre Darphin τη δεκαετία του ‘50 και έφερε επανάσταση στην ομορφιά όταν άνοιξε το πρώτο του “Institut de Beauté”, με τις αποκλειστικές του τεχνικές περιποίησης του δέρματος, την εξατομικευμένη προσέγγιση στα πρωτόκολλα περιποίησης και τα πρώτα serum. Το Ινστιτούτο Darphin στην Πλατεία Vendôme, στην αυλή ενός αρχοντικού, ανάμεσα στην κατοικία της Μαρκησίας ντε Πομπαντούρ και στο σπίτι της Σοφί ντε Κοντορσέτ (στα σαλόνια των οποίων άνθησε η Εποχή του Διαφωτισμού), εξακολουθεί να είναι το πιο καλά φυλαγμένο μυστικό του Παρισιού για εκείνες που ξέρουν.

Ζέτα Τσακούμη
Ζέτα Τσακούμη

Στην Αθήνα η εμπειρία Darphin εκφράστηκε με σημεία που συνδέονται με κάποιο τρόπο με τις αξίες της παριζιάνικης κουλτούρας. Τα εξαίσια αρώματα των ευγενών βοτανικών εκχυλισμάτων, η αίσθηση της μεταξένιας υφής και τα βαριά γυάλινα βαζάκια που χωράνε ακριβώς στην παλάμη του χεριού συνόδευσαν μια “γαλλική” βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, που κρύβει τα δικά της μυστικά ποιότητας και φυσικής ομορφιάς.

darphin
Parisians in Athens

Έτσι, η Darphin, η αγαπημένη μάρκα που εμπιστεύονται και επιλέγουν οι Γαλλίδες για υπέροχο δέρμα, μας έφερε για μία εβδομάδα πιο κοντά στην ιδέα της L’ Art de Vivre a la Parisienne. Δέκα Ελληνίδες internet influencers υιοθέτησαν τις καθημερινές  συνήθειες μιας Παριζιάνας. Συνήθειες που περιλαμβάνουν τον τρόπο που πίνει καφέ (ποτέ take away, πάντα στο τραπέζι κάνοντας διάλειμμα), κρασί (καθημερινά αλλά με μέτρο),  ποιοτικές αγορές, από ένα καλό shirtdress μέχρι μια ποιητική συλλογή από έναν φίνο μικρό εκδοτικό οίκο.

Διαβάστε επίσης:

Δεν θα πιστεύετε τι κάνει η Kate Middleton για να έχει λαμπερή επιδερμίδα

Η Δέσποινα Βανδή σας δείχνει πώς θα μετατρέψετε το πρωινό σας χτένισμα σε βραδινό

Επιτέλους! Το πιο περιζήτητο concealer στο εξωτερικό ήρθε και στην Ελλάδα

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram