Βρήκαμε το Punk Chic χτενάκι της Kelly Osbourne

Αν έπρεπε να διαλέξουμε ένα hair icon για τη χρονιά που σε λίγο μας αφήνει, οφείλουμε να ομολογήσουμε πως η Kelly Osbourne δεν θα ήταν καν στις επιλογές μας. Φταίει το ανορθόδοξο χρώμα των μαλλιών της; Φταίει το υπερβολικά μερικές φορές, retro styling; Δεν ξέρουμε τι φταίει, ξέρουμε όμως πως με τις τελευταίες της εμφανίσεις, μας έχει κάνει να ζηλέψουμε τόσο πολύ τους ευφάνταστους τρόπους με τους οποίους έχει στολίσει τα up do της που έχουμε χάσει την ηρεμία μας. Γιατί; Γιατί αυτό το beauty department λατρεύει οτιδήποτε Punk chic και τα χτενάκια με καρφιά που έχει φορέσει επανειλημμένως η Kelly είναι ότι πιο punk chic έχουμε δει τελευταία. Μπορούν να στολίσουν τις αλογοουρές, τους κότσους, τα σινιον, τα κύματα στα μαλλιά μας ή ακόμα και τις ίσιες τούφες μας. Έπρεπε λοιπόν να τα βρούμε, δε νομίζετε;

1Μετά από μερικές αναζητήσεις καταφέραμε να τα εντοπίσουμε στο Etsy και μάλιστα σε απίστευτη τιμή 10,98€ (το ένα). Αυτό φυσικά σημαίνει πως μπορούμε να αγοράσουμε παραπάνω από ένα σε περίπτωση που θελήσουμε να αντιγράψουμε το περίτεχνο up do της ή απλά να στολίσουμε τον κότσο μας (φωτογραφίες στα αριστερά). Είναι διάφανα κι έτσι ταιριάζουν με όλα τα χρώματα μαλλιών (υπάρχουν όμως και σε μικρότερα, μαύρα) και το μέγεθός τους είναι ιδανικό για να κάνει statement χωρίς να είναι όμως κραυγαλέο. Το τέλειο punk chic αξεσουάρ δηλαδή μαζί με τα δερμάτινα βραχιόλια με καρφιά που είναι so 80’s και so punk αλλά δεν μπορούν ενδεχομένως να φορεθούν με κάποια επίσημη εμφάνιση (εκτός κι αν είστε η Kelly).

il_fullxfull.383615261_dpjv

Παίρνουμε πίσω λοιπόν τη δήλωση πως η Kelly δεν θα είναι ένα hair icon για το 2013 αφού τους τελευταίους μήνες κέρδισε επάξια τη θέση της και παραδειγματιζόμαστε από τα χτενίσματά της που μας έχουν γεμίσει ιδέες για το πως να στολίσουμε και τα δικά μας. Keep Rockin’ Kelly!