Βρεθήκαμε στην παρουσίαση του Pink Ribbon Bracelet της Estée Lauder!

H παρουσίαση του νέου Pink Ribbon Bracelet της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού των Estée Lauder Companies έγινε στις 27 Σεπτεμβρίου στο Showroom του σχεδιαστή του βραχιολιού, ΔΟΥΚΑ στο κέντρο της Αθήνας.

estee-4

Δημοσιογράφοι Ομορφιάς, bloggers και social media influencers είχαμε την ευκαιρία να δούμε πρώτες το νέο Pink Ribbon Bracelet και να συνομιλήσουμε με τον σχεδιαστή.

estee-1

Είναι η 12η χρονιά που ο ΔΟΥΚΑΣ σχεδιάζει αφιλοκερδώς το βραχιόλι της Εκστρατείας. Εμπνευσή του κάθε χρόνο είναι η χαρακτηριστική ροζ κορδέλα που η Evelyn Η. Lauder δημιούργησε το 1992, η οποία έγινε το παγκόσμιο πλέον σύμβολο για την υγεία του στήθους.

estee-3

Το φετινό βραχιόλι αποτελείται από φυσικό δέρμα οικολογικής κατεργασίας με διακοσμητικό γαζί πυρογραφίας και φέρει μεταλλικό κούμπωμα light-gold φινιρίσματος που απεικονίζει τρισδιάστατο «βουλοκέρι» με ανάγλυφο το μήνυμα της εκστρατείας και το pink ribbon. Το μήνυμα της φετινής εκστρατείας ‘ΤΟGETHER WE ARE STRONGER’ αποτελεί πηγή έμπνευσης για το φετινό βραχιόλι-βουλοκέρι, επισφραγίζοντας για 12η συνεχή χρονιά την σπουδαιότητα της ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης της εκστρατείας. Στην παρουσίαση μάλιστα είχαμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε βραχιολάκια με χαραγμένο το μονόγραμμα μας, κάτι που τα έκανε ακόμα πιο ξεχωριστά. Δείτε το υπέροχο βραχιόλι της Beauty Director μας, Ένης Λαμπρούλη, με το Ε χαραγμένο στο εσωτερικό του.

estee-2

Θα το βρείτε σε όλα τα σημεία πώλησης Estée Lauder και από τα φαρμακεία από το δίκτυο της Darphin. Η τιμή του είναι 10,50 και τα έσοδα από τις πωλήσεις του διατίθενται στον Πανελλήνιο Σύλλογο  Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Αλμα Ζωής» στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη και στην Πάτρα.

14513637_1126614044042759_1602735113_o

Διαβάστε επίσης:

Κάντε τώρα την εγγραφή σας για να τρέξετε στο People Run

Θέλετε να κόψετε αφέλειες αλλά διστάζετε; Η Amanda Seyfried σας δίνει την τέλεια, μέση λύση!

Δείτε την Kim Kardashian χωρίς καθόλου makeup!

How to: 5 τρόποι για να βελτιώσετε το στιλ σας με ΜΗΔΕΝΙΚΟ κόστος

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram