Βγάλατε πανάδες το καλοκαίρι; Αυτή η κρέμα θα τις εξαφανίσει μόνιμα!

Αν κάτσατε λίγο παραπάνω στον ήλιο φέτος στις διακοπές υπάρχουν πολλές πιθανότητες να επιστρέψατε σπίτι σας με δωράκι μερικές πανάδες. Όχι, δεν θα αρχίσουμε να σας κάνουμε κήρυγμα για το αντηλιακό, ότι έγινε έγινε και τώρα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε.

Για να σας κάνουμε να νιώσετε καλύτερα, να σας πούμε πως δεν είστε μόνες: πάνω από το 50% των γυναικών ηλικίας 35+ αναφέρουν ότι ανησυχούν για την εμφάνιση δυσχρωμιών και κηλίδων στο πρόσωπό τους. Μεγαλώνοντας, όλοι οι τύποι δέρματος αναπτύσσουν δυσχρωμίες, πανάδες και κηλίδες που οφείλονται είτε στη χρόνια έκθεση σε ακτινοβολία UV, είτε σε ορμονικές μεταβολές ή φλεγμονές. Oι δυσχρωμίες αυτές επεκτείνονται κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, με αποτέλεσμα να ριζώνουν βαθιά και να επανεμφανίζονται ακόμα κι αν αντιμετωπίζονται προσωρινά.

SkinCeuticals_Advanced Pigment CorrectorΗ SkinCeuticals, με την προηγμένης τεχνολογίας φόρμουλα του Advanced Pigment Corrector (105 €/ 30ml), δίνει τη λύση στη θεραπεία των δυσχρωμιών. Πρόκειται για μια καθημερινή θεραπεία πολυστρωματικής τεχνολογίας για τη μείωση των επίμονων δυσχρωμιών και κηλίδων. Ταυτόχρονα όμως, προλαμβάνει και την επανεμφάνισή τους. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, εκτός από το πολύ ευαίσθητο, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μετά από κοσμητικές λευκαντικές θεραπείες και αγωγές για τη διατήρηση των αποτελεσμάτων.

Την συγκεκριμένη θεραπεία μάλιστα συνιστούν και οι δερματολόγοι που ειδικεύονται στο πρόβλημα.  «Το καλοκαίρι συνήθως συστήνω την χρήση του Advanced Pigment Corrector σαν μονοθεραπεία για την πρόληψη και βελτίωση δυσχρωμιών, εφηλίδων και πανάδων που προκύπτουν από τον ήλιο. Τον χειμώνα, επίσης, δρα εκπληκτικά στην ανάκτηση της ομοιομορφίας του τόνου του δέρματος ως συμπληρωματική θεραπεία μαζί με ισχυρούς τοπικούς παράγοντες που συνταγογραφούμε. Επιπλέον, βοηθά να μεγιστοποιήσουμε την εικόνα των ενέσιμων θεραπειών, όπως το botox και το υαλουρονικό οξύ, φροντίζοντας το πρόσωπο του ασθενούς να είναι ένας άψογος καμβάς που θα αναδείξει το αποτέλεσμα», μας εξήγησε η δερματολόγος Ευγενία Καλογεροπούλου.

Διαβάστε επίσης:

Είστε καλεσμένη σε επίσημη εκδήλωση; Η Άννα Πρέλεβιτς σας δίνει την τέλεια ιδέα για χτένισμα

The Makeup Series: Η νέα web σειρά του οίκου Dior που δεν πρέπει να χάσετε!

Fall 2016: Οι τάσεις στα νύχια που θα αγαπήσετε αυτή τη σεζόν

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram