Τζελ, μολύβι ή πούδρα φρυδιών; Ποια είναι η διαφορά μεταξύ τους – Πώς και πότε να χρησιμοποιείτε το καθένα
Φρύδια: Πώς να κάνετε την τέλεια διαμόρφωση
Credit: @ninapark / Instagram

Ποια σύνθεση φρυδιών να χρησιμοποιήσετε και πώς να την εφαρμόσετε.

Το τέλειο σχήμα φρυδιών δεν σταματά στη διαμόρφωσή τους με κερί, τσιμπιδάκι ή κλωστή. Η χρήση ενός τζελ, ενός μολυβιού ή μιας πούδρας για το στιλ των τόξων είναι επίσης ένα σημαντικό βήμα. Αλλά με τόσες πολλές επιλογές διαθέσιμες σε κάθε κατηγορία, πώς θα ξέρετε ποιο προϊόν φρυδιών να χρησιμοποιήσετε, πόσω μάλλον πώς να το εφαρμόσετε;

Τζελ, μολύβι ή πούδρα φρυδιών; Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των τριών προϊόντων και πώς και πότε να χρησιμοποιείτε το καθένα; Παρακάτω όλες οι απαντήσεις.

Τζελ (brow gel)

Σκεφτείτε τα διάφανα τζελ φρυδιών σαν λακ για τα φρύδια. Δηλαδή κρατούν τα φρύδια στη θέση τους και δαμάζουν τις ατίθασες τρίχες δίνοντας καλύτερο σχήμα στα τόξα.

Τα τζελ με χρώμα, από την άλλη, εκτός από σταθεροποίηση, μπορούν να κάνουν τις τρίχες να μοιάζουν πιο πυκνές. Είναι ιδανικά για σας με ανοιχτόχρωμα ή ξανθά φρύδια ή με φρύδια που γκριζάρουν. Πολλά τζελ με χρώμα περιέχουν επίσης ρητίνες ή ίνες που προσθέτουν όγκο στα φρύδια, δίνοντας την εμφάνιση τρισδιάστατων, πιο πυκνών αλλά φυσικών φρυδιών.

Σκιά (brow powder)

Mοιάζει με την compact σκιά ματιών και χρησιμοποιείται συνήθως για να ‘γεμίσει’ τα φρύδια. Είναι ιδανική για να πετύχετε το ombré look, όπου η σκιά είναι πιο ανοιχτόχρωμη μπροστά και πιο σκούρα στην ουρά του τόξου. Εκτός από το να δημιουργεί την ψευδαίσθηση πιο πυκνών φρυδιών, η σκιά δίνει φυσικό αποτέλεσμα. Επίσης, όταν εφαρμόζετε σκιά φρυδιών, το πινέλο που χρησιμοποιείτε έχει σημασία. Καλό είναι να έχει γωνία για την πιο σωστή εφαρμογή.

Μολύβι (brow pencil)

Το μολύβι φρυδιών επιτρέπει τον ακριβή σχηματισμό τους και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να γεμίσει κενά ή να διορθώσει τις ασυμμετρίες. Επιπλέον, το μολύβι είναι το πιο ευέλικτο σε σχέση με τα άλλα δυο προϊόντα, γιατί μπορεί να δημιουργήσει διάφορα look, όπως ένα slick αποτέλεσμα, ένα faux fluffy φρύδι ή ένα ombré φρύδι, ανάλογα με το πώς απλώνετε το προϊόν και πώς το αναμειγνύετε. Δύο κοινές μέθοδοι για την εφαρμογή του προϊόντος περιλαμβάνουν τον σχεδιασμό λεπτών γραμμών ή τη σκίαση ολόκληρου του φρυδιού.

Υπάρχουν δύο είδη μολυβιών: Αυτά που θέλουν ξύστρα και τα μηχανικά, που στρίβουν για να βγουν. Και οι δύο εκδοχές είναι εξαιρετικά χρηστικές, επειδή οι κηρώδεις συνθέσεις τους τα κάνουν εύκολα στην ανάμειξη και στη διόρθωση λαθών. Τα μολύβια με λεπτή άκρη είναι καλύτερα για να προσθέσετε τριχούλες που μοιάζουν ρεαλιστικές. Τα μολύβια με φαρδιά άκρη ή γωνία είναι καλύτερα για να γεμίσετε μεγάλες περιοχές ή να επαναπροσδιορίσετε τα φρύδια σας.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα