Το θαυματουργό προϊόν που πρέπει να έχετε όλοι κοστίζει κάτω από 3€

Instagram

Είχατε ποτέ ένα προϊόν που καταλήγετε να αγοράζετε ξανά και ξανά, επειδή το τελειώνετε συνέχεια; Αν ψάξετε τη δική μου τσάντα, θα βρείτε σίγουρα ένα  το οποίο με σώζει καθημερινά, ενώ κοστίζει κάτω από 3€. Το κλασικό Liposan είναι σωτήριο αν σκάνε τα χείλη σας συνέχεια, αλλά μετά από τόσα πολλά κουτάκια, έχω ανακαλύψει πολλές ακόμα χρήσεις του. Ορίστε  τι κάνει που δεν είχατε φανταστεί και γιατί θα πρέπει να αγοράσετε και εσείς ένα.

LipButter_VanillaMacadamiaΟκ, το προφανές είναι πως κάνει θαύματα σε σκασμένα και ξηρά χείλη. Ειδικά αν το απλώσετε αφού έχετε κάνει μία ελαφριά απολέπιση, το στόμα σας θα γίνει πιο απαλό κι από μωρού.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στα φρύδια σας σαν τζελ για να τα τονίσετε και να τα σταθεροποιήσετε, αν σας έχει τελειώσει η ειδική μάσκαρα ή αν βαφτείτε εκτός σπιτιού.

Μπορείτε να το απλώσετε σαν highlighter κάτω από τα φρύδια, στα ζυγωματικά και στην άκρη της μύτης για να δώσετε λάμψη στην επιδερμίδα σας.

Τέλος, μπορείτε να το απλώσετε στις παρανυχίδες και στα πετσάκια γύρω από τα νύχια για να τα μαλακώσετε και να τα αφαιρέσετε πιο εύκολα.

Διαβάστε επίσης:

Τρέμε Kylie Jenner! Ο Kanye West ετοιμάζει δική του σειρά καλλυντικών

Απεχθάνεστε τα lip gloss; Βρήκαμε ένα που θα σας κάνει να αλλάξετε γνώμη

Best of Oscars 2017: Τα beauty looks που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram