Το νέο trend στα νύχια δεν είναι τελικά τόσο εύκολο

Ενώ φέτος, όπως και κάθε χρόνο, ο χειμώνας θέλει νύχια γκρι, σκούρα κόκκινα και μαύρα, η νέα τάση είναι τα περιποιημένα και άβαφα νύχια. Ναι, η μόδα απλοποιείται και το γεγονός αυτό μας κάνει πολύ χαρούμενες αλλά σκεπτόμενες το νέο trend των άβαφων νυχιών καταλήξαμε στο ότι… δεν είναι και τόσο εύκολο τελικά.

Η πρώτη σκέψη μας ήταν «Ωραία, απλά δεν θα βάφουμε τα νύχια μας» αλλά δεν είναι έτσι. Η τάση θέλει μεν την απουσία του βερνικιού αλλά προστάζει τα περιποιημένα άκρα και αυτό είναι πρόβλημα! Βλέπετε, το βερνίκι καλύπτει μικροατέλειες των νυχιών (πετσάκια, τραχειά υφή, σημάδια), είναι σαν τα ρούχα. Αλλιώς είμαστε ντυμένες και αλλιώς… γυμνές.

nixia homepage

Για να ακολουθήσουμε το νέο trend και να κρύψουμε τα βερνίκια στο βάθος των συρταριών μας χρειαζόμαστε καλό μανικιούρ μια φορά την εβδομάδα και καθημερινή περιποίηση με λάδι και κρέμα στα χέρια. Για να αφήσουμε τα νύχια μας γυμνά πρέπει να τα έχουμε στην εντέλεια και αυτό είναι κάτι που εύκολα λέγεται αλλά δύσκολα γίνεται όταν παλεύουμε καθημερινά με το πληκτρολόγιο και τα πιάτα. Μήπως τελικά να αψηφήσουμε τις προσταγές της μόδας και να παραμείνουμε πιστές στο αγαπημένο μας εβδομαδιαίο gel manicure; Εμείς ψηφίζουμε ναι όσο chic κι αν είναι τα άβαφα νύχια…

Δείτε ακόμα:

Best Ever: Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή χρώματα της OPI

Μαντέψτε πόσο κάνει αυτή η οδοντόκρεμα, σας προκαλούμε!

Μας ρωτήσατε: Τελικά μπορώ να χρησιμοποιήσω λεμόνι για τις κηλίδες στο πρόσωπό μου;

Τι λέει για εσάς η άκρη του κραγιόν σας;

Royal bangs: ΚΑΙ η Kate Middleton Με φρεσκαρισμένο look