Το νέο hair look της Sophie Turner έχει παριζιάνικο αέρα

Instagram @sophiet

Η έμπνευση της Sophie Turner για το καινούργιο της hair look έχει άρωμα Παρισιού και μία δόση από καλοκαίρι, αποδεικνύοντας πως και η ηθοποιός ενέδωσε στο απόλυτο hair trend για φέτος, τις αφέλειες.

Η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones, έδειξε στους followers τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της μέσω των Instagram stories της και τα σχόλια που έλαβε ήταν διθυραμβικά.

Φαίνεται μάλιστα πως και η ίδια είναι ενθουσιασμένη με την αλλαγή, όμως παρέλειψε να μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το νέο της haircut. Είναι η πρώτη φορά που η Sophie Turner, υιοθετεί νέο λουκ μετά τη γέννηση της κόρης της τον περασμένο Ιούλιο, και όλα δείχνουν πως είχε ανάγκη για μία ανανέωση.

Οι αβίαστα κομψές αφέλειες με τις οποίες πλαισίωσε η ηθοποιός το πρόσωπό της, είναι ιδιαίτερα αγαπημένες της αφού δεν είναι η πρώτη φορά που τις επιλέγει.

Πιο συγκεκριμένα, το 2019 εμφανίστηκε σε συνέντευξή της, για τις ανάγκες της ταινίας της Dark Phoenix, με αφέλειες που θύμιζαν εκείνες της Brigitte Bardot και ήταν πραγματικά αγνώριστη.

Anne Hathaway, θέλουμε το κούρεμα σου (το παραδεχόμαστε)!

Αργότερα αποδείχθηκε πως επρόκειτο για fake clip on αφέλειες τις οποίες και αποχωρίστηκε μετά την τηλεοπτική της εμφάνιση. Τώρα η ηθοποιός είπε να ενδώσει στο εν λόγω hair trend (το οποίο της πάει πολύ κι ελπίζουμε να κρατήσει) και έπραξε πολύ σωστά.

Εις το επανιδείν!