Το νέο Clarisonic κάνει ακόμα πιο εύκολο τον καθημερινό, βαθύ καθαρισμό!

Ομορφιά δεν είναι μόνο η εξωτερική εμφάνιση. Είναι όμως ένα πολύ καλό πρώτο βήμα. Στο θέμα της ομορφιάς, μια λαμπερή επιδερμίδα είναι η καλύτερη βάση. Πώς θα το πετύχετε;

H Clarisonic έχει μεταμορφώσει μέχρι σήμερα την επιδερμίδα εκατομμυρίων γυναικών. Οι κεφαλές Clarisonic ταλαντώνονται περισσότερες από 300 φορές το δευτερόλεπτο κάνοντας μια απαλή κίνηση εμπρός-πίσω. Με αυτή την κίνηση, το νερό διοχετεύεται με δύναμη από τις τρίχες της κεφαλής στο εσωτερικό των πόρων, για να τους εξυγιαίνει. Η ταλάντωση και οι υγρές δυνάμεις αποτελούν αποκλειστικότητα της Clarisonic, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και εξασφαλίζουν κορυφαίο καθαρισμό.

mia-alphaΤώρα, μία νέα έκδοση έρχεται για να κάνει τη χρήση της ακόμα πιο εύκολη. Η νέα Clarisonic Mia FIT -και η αντρική έκδοση Alpha FIT- χωράει εύκολα στο χέρι και στη ζωή σας. Αυτή η αδιάβροχη και φορητή συσκευή διατίθεται σε δύο πανέμορφα χρώματα – ροζ και γαλάζιο – και χωράει εύκολα στην τσάντα του γυμναστηρίου, στη βαλίτσα που παίρνετε μαζί σας στο αεροπλάνο ή ακόμα και στην τσάντα σας, για να σας προσφέρει απαλό και αποτελεσματικό καθαρισμό ανά πάσα στιγμή.

Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι η τέλεια κόκκινη απόχρωση κραγιόν για κοκκινομάλλες σαν την Emma Stone

Ποιο είναι το αγαπημένο άρωμα της Ελένης Τσολάκη; Εμείς ξέρουμε!

Αυτά είναι τα βερνίκια που χρησιμοποιεί στα νύχια της ξανά και ξανά η Υβόννη Μπόσνιακ

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram