Το νέο χρώμα μαλλιών της Maisie Williams θα έκανε περήφανη την Arya Stark!

Η Maisie Williams δεν είναι ποτέ ανοιχτόχρωμα μαλλιά – από όταν την πρωτογνωρίσαμε ως Arya Stark πριν από μερικά χρόνια, τα διατηρούσε στο φυσικό, καστανό τους χρώμα. Αυτό μέχρι τώρα, γιατί η μικρότερη Stark μόλις έβαψε τα μαλλιά της σε μία σκούρα μπλε απόχρωση που μας έχει κάνει να ζηλέψουμε!

Η αλλαγή αυτή ήρθε μόλις λίγες μέρες αφότου ενημερωθήκαμε πως η επόμενη σεζόν Game of Thrones θα αργήσει να έρθει στις οθόνες μας, καθώς εφόσον ο «Χειμώνας πλέον έφτασε», η παραγωγή καθυστερεί τα γυρίσματα ώστε να βρεθούν οι κατάλληλες καιρικές συνθήκες. Φαίνεται πως η Maisie αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την καθυστέρηση αυτή και να παίξει με την εικόνα της, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

maisie williams blue hair

Χθες, η νεαρή ηθοποιός παρευρέθηκε σε event στο Λονδίνο, στην πρώτη της red carpet εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με το νέο look και –κατά τη γνώμη μας- είναι πιο όμορφη από ποτέ. Το ασύμμετρο καρέ κούρεμα, σε συνδυασμό με το έντονο αυτό χρώμα αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της και πλέον γνωρίζουμε λίγο καλύτερα την ίδια τη Maisie και την μάλλον edgy προσωπικότητα της! Εμείς πάντως εγκρίνουμε.. εσάς πώς σας φαίνεται;

Διαβάστε επίσης:

Οι ωραιότερες αποχρώσεις σε lip gloss για το καλοκαίρι 2016

Έχουμε ερωτευτεί αυτό το χτένισμα της Olivia Palermo!

Το ιδιαίτερο χτένισμα στο Haute Couture show του οίκου Valentino μας έχει ενθουσιάσει!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram