Το must-have προϊόν για να εξαφανίσετε τους μαύρους κύκλους από τα ξενύχτια των γιορτών

Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να κοιμηθείτε μία νορμάλ ώρα τις ημέρες –ή μάλλον νύχτες- των εορτών. Λίγο που δεν πρέπει να ξυπνήσετε νωρίς για να πάτε στη δουλειά, λίγο τα πάρτι και λίγο τα «χαλαρά ποτά» που καταλήγουν να διαρκούν μέχρι το ξημέρωμα, δεν θέλει πολύ για να εμφανιστούν σημάδια κούρασης στο πρόσωπό σας και ειδικά στην περιοχή των ματιών. Επειδή όμως κανείς δεν είναι διατεθειμένος να μην διασκεδάσει αυτές τις μέρες, βρήκαμε και σας αποκαλύπτουμε την τέλεια λύση για εξαφανίσετε στη στιγμή μαύρους κύκλους και πρηξίματα.

Advanced-Night-Repair-Eye-MaskΜε την Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask της Estee Lauder οι λεπτές, ξηρές γραμμές γεμίζουν, καθώς το δέρμα ανανεώνεται με υγρασία που διαρκεί για ώρες. Σε μόλις 10 λεπτά, η περιοχή των ματιών είναι πιο ζωηρή, ξεκούραστη και ανανεωμένη, με φρέσκια, νεανική και φωτεινή εμφάνιση.

Το σωτήριο αυτό προϊόν κυκλοφορεί σε συσκευασία 4 μασκών (€67,50) και κάθε μάσκα βρίσκεται σε φακελάκι μιας δόσης με δύο σφραγισμένα pads. Η σύνθεση παραμένει αεροστεγώς στην μία θέση, καθώς τα στεγνά pads βρίσκονται στην άλλη. Tη στιγμή της τοποθέτησης και μόνο, η σύνθεση απελευθερώνεται επάνω στα pads. Εφαρμόζετε ένα κάτω από κάθε μάτι, αφήνετε για 10 λεπτά και στην συνέχεια ταμπονάρετε απαλά τυχόν ορό που έχει απομείνει και voila! Κανείς δεν θα καταλάβει τι ώρα κοιμηθήκατε χθες το βράδυ.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram