Το μόνο καλλυντικό που πήρε μαζί της στις διακοπές η Μαρία Κορινθίου

Ακόμα κι αν ο Αύγουστος πλησιάζει σιγά σιγά στο τέλος του για φέτος, δεν θα σταματήσουμε να σας λέμε πόσο σημαντικό είναι να συνεχίσετε να προστατεύετε το δέρμα σας από τον ήλιο. Κάθε εποχή του χρόνου –ναι, ακόμα και τις μέρες που έχει συννεφιά- είναι απαραίτητο να εφαρμόζετε την αντηλιακή σας κρέμα στα σημεία του σώματός σας που εκτίθενται και φυσικά, στο πρόσωπό σας.

Η Μαρία Κορινθίου πάντως φαίνεται πως γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι, αφού η ίδια δεν παρέλειψε να πάρει μαζί της στις διακοπές μία αντηλιακή κρέμα με υψηλό δείκτη προστασίας. «Το μόνο καλλυντικό που έχω φέτος μαζί μου στις διακοπές! Αντηλιακή αντιρυτιδική κρέμα ημέρας προσώπου με δείκτη προστασίας 50 @anagenessispersonalclinic», αποκάλυψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

maria korinthiou

Πρόκειται για μία ενισχυμένη αντιρυτιδική κρέμα ημέρας με SPF 50, η οποία εκτός από προστασία από τις ακτίνες UVA-UVB και τη φωτογήρανση, περιέχει συστατικά –όπως το υαλουρονικό οξύ και η βιταμίνη Ε- τα όποια δρουν ως «όπλα» στη μάχη με το χρόνο. Στοιχίζει €52 και μπορείτε να την παραγγείλετε online από εδώ.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram