Το μυστικό της Kendall Jenner για αισθησιακά χείλη αποκαλύφθηκε!

Δεν έχουμε δοκιμάσει ξανά ένα προϊόν που να κάνει όλα μέχρι που γνωρίσαμε το Pure Color Envy Liquid Lip Potion της Estée Lauder! Τι το κάνει να διαφέρει; Ουσιαστικά πρόκειται για μια πολυτελή, ελαφριά σύνθεση που «ντύνει» τα χείλη με πλούσιο και έντονο χρώμα, «γλιστρά» σαν gloss ενώ έχει την άνεση ενός lip balm. Όλα όσα ζητάμε δηλαδή από ένα προϊόν για τα χείλη με μία μόνο κίνηση.

Αν δεν μας πιστεύετε να σας ενημερώσουμε πως είναι το αγαπημένο της Kendall Jenner, η οποία μάλιστα είναι το πρόσωπο της καμπάνιας. Φαίνεται πως αφού το δοκίμασε στα γυρίσματα δεν το αποχωρίστηκε ξανά και δεν την αδικούμε!

Η πλούσια ενυδατική σύνθεση και η σατινέ υφή του Pure Color Envy Lip Potion, γλιστρά στα χείλη με ένα πέρασμα, αφήνοντας ένα απαλό, σμιλευμένο τελείωμα. Το πλούσιο και έντονο χρώμα προσφέρει στα χείλη ένα ορατά πιο γεμάτο, με πλούσιο όγκο αποτέλεσμα, ενώ λόγω των «long wearing» ιδιοτήτων του το χρώμα παραμένει πλούσιο για 8 ώρες και τα χείλη παραμένουν απαλά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

PC Envy Liquid Lip Potion estee lauder

Α, και σας είπαμε ότι μυρίζει τέλεια; Σας το λέμε! Η μοναδική σύνθεση του είναι εμπλουτισμένη με μεθυστικό άρωμα φραγκοστάφυλου, μανταρίνι, πορτοκάλι και μήλο προσθέτοντας μια ακόμα σοφιστικέ νότα στο προϊόν.

Το ακόμα καλύτερο χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου προϊόντος (ναι υπάρχει και κάτι ακόμα καλύτερο) είναι ότι δεν χρειάζεστε μολύβια χειλιών για να έχετε άψογη εφαρμογή, αφού το κυρτό βουρτσάκι απλικατέρ είναι σχεδιασμένο για να γλιστρά άνετα και με εξαιρετική ακρίβεια, έτσι ώστε να τονίζει και να δίνει όγκο στο σχήμα των χειλιών σας, αφήνοντας γεμάτη ομοιόμορφη κάλυψη. Χρησιμοποιήστε την κυρτή πλευρά του απλικατέρ για να «σχεδιάσετε» και να δημιουργήσετε σχήμα. Για πιο ενισχυμένο αποτέλεσμα, γυρίστε το απλικατέρ από την άλλη πλευρά και πάρτε περισσότερο Lip Potion από τη συσκευασία, καθώς η πλευρά αυτή συγκρατεί περισσότερο χρώμα.

Κυκλοφορεί σε 16 αισθησιακές αποχρώσεις που κολακεύουν όλους τους χρωματικούς τόνους για να βρείτε τα αγαπημένα σας. Σας προειδοποιούμε: θα είναι δύσκολο να διαλέξετε μόνο ένα!

Δείτε την Kendall να το φοράει στο βίντεο της καμπάνιας και αποκλείεται να μην το ερωτευτείτε και εσείς.

Διαβάστε επίσης:

Crash Test: Δοκιμάζουμε το Double Wear Stay-in-Place Makeup SPF10 της Estée Lauder

Ποιο προϊόν ομορφιάς δεν αποχωρίζεται ποτέ η Kendall Jenner;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram