Το μυστικό της Ελένης Τσολάκη για να εξαφανίζει πόρους και μαύρα στίγματα

Αν μας διαβάζετε συχνά, τότε σίγουρα έχετε καταλάβει πόσο σημαντικό είναι να κάνετε συχνά απολέπιση στην επιδερμίδα σας, αλλά και να καθαρίζετε καθημερινά το πρόσωπό σας. Μπορεί να σας φαίνεται μία βαρετή διαδικασία, αλλά αν δεν το κάνετε, θα καταλήξετε με ένα πρόσωπο γεμάτο μαύρα στίγματα, σπυράκια και εμφανείς πόρους. Ειδικά αν γυρίσατε μόλις από τις διακοπές σας, όπου δεν φροντίζατε σχολαστικά το δέρμα σας, είναι απαραίτητο να κάνετε ένα beaute για βαθύ καθαρισμό, ακολουθώντας το παράδειγμα της Ελένης Τσολάκη.

Τι καλυτερο απο λιγο beaute!!!✌?✌?✌? Γυρνωντας απο τις διακοπες και την έκθεση στον ήλιο η επιδερμίδα μου χρειάζεται βαθύ καθαρισμό.Northern sips για βαθύ καθαρισμό 🙂 #naturasiberica #naturasibericagreece #northernsoap

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elenitsolaki (@elenitsolaki) στις

Όπως φαίνεται από την φωτογραφία, η παρουσιάστρια χρησιμοποιεί το Northern soap for deep facial cleansing της Natura Siberica. Το συγκεκριμένο προϊόν έχει στη βάση του ξυλάνθρακα, γεγονός που το κάνει να είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό καθαριστικό  που απορροφά με ευκολία τις ακαθαρσίες από τους πόρους δέρματος. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και ιδανικό για την επιστροφή σας από τις διακοπές, που η επιδερμίδα σας ταλαιπωρήθηκε. Στοιχίζει €22,71 (για τα 120ml) και μπορείτε να το παραγγείλετε online από εδώ.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram