Το μεγαλύτερο beauty tip που έχει μάθει η Nicole Kidman από τον σύζυγό της

Η Nicole Kidman είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της showbiz, με την ομορφιά της να ξεχωρίζει στη μεγάλη οθόνη από τη στιγμή που ξεκίνησε την καριέρα της. Σήμερα είναι 52 ετών και αποτελεί πρότυπο για εμάς που θέλουμε να «μεγαλώσουμε όμορφα». Ποιο είναι άραγε το μυστικό της ομορφιάς της; Η ίδια δηλώνει πως τη χρωστάει στην καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας της.

«Παλιά σκεφτόμουν “Όλες αυτές οι κρέμες, ποιος νοιάζεται;”. Όσο μεγαλώνω όμως συνειδητοποιώ πως οι κρέμες είναι απαραίτητες. Έχω συχνά εξωτερικά γυρίσματα και το πιο σημαντικό πράγμα είναι το αντηλιακό. Το ανανεώνω κάθε 90 λεπτά καθημερινά».

Όλοι ξέρουμε ακόμα πόσο σημαντικό είναι το νερό για την καλή όψη της επιδερμίδας. Η Nicole το επιβεβαιώνει, αν και χρειάστηκε να πεισθεί από τον σύζυγό της, Keith Urban.

«Αυτό που μου έμαθε ο σύζυγός μου είναι νερό, νερό, νερό. Πίνουμε πάρα πολύ νερό. Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο σημαντικό είναι να ενυδατώνομαι. Επειδή είναι τραγουδιστής, το νερό είναι μέρος της ρουτίνας του. Γνωρίζουν πως πρέπει να πίνουν νερό γιατί βοηθάει τον λαιμό, αλλά βοηθάει και το δέρμα και τα όργανα. Σε κρατάει υγιή».

[ap-read-more post=”627845″]

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα