Το λαμπερό opening του κομμωτηρίου hair way στο Κολωνάκι

Χριστίνα Καπίρη εγκαίνια opening κομμωτήριο”hair way” Κολωνάκι Έβελυν Καζαντζόγλου Δημήτρης Αρετούλης Χριστίνα Καπίρη ιδιοκτήτρια HairWay

Η επιτυχημένη αλυσίδα κομμωτηρίων hair way γιόρτασε το άνοιγμα του 7ου κατά σειρά σημείου της στον πιο γνωστό δρόμο του Κολωνακίου, στην Τσακάλωφ 8.

Χριστίνα Καπίρη εγκαίνια opening κομμωτήριο”hair way”Κολωνάκι άποψη χώροι

Πλήθος αγαπημένων καλεσμένων, παρευρέθηκαν το Σάββατο 20 Απριλίου, στο λαμπερό opening του νέου χώρου ομορφιάς hair way στο Κολωνάκι, οπού είχαν την ευκαιρία να δεχτούνε τις μοναδικές υπηρεσίες χρώματος, επαγγελματικής περιποίησής σε μαλλιά και νυχιά καθώς και σε μοναδικές προτάσεις για εκθαμβωτικά hairstyling από τους hair specialists του hair way.

Μεταξύ των ξεχωριστών καλεσμένων που βιώσανε την εμπειρία ομορφιάς από τους επαγγελματίες κομμωτές ήταν η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο ‘Εβελυν Καζαντζόγλου, η δημοσιογράφος Μαρια Φραγκακη, ο σχεδιαστής Δημήτρης Στρέπκος και η διευθύντρια του περιοδικού Estetica Φρύνη Λάτου.

Χριστίνα Καπίρη εγκαίνια opening κομμωτήριο”hair way”Κολώνακι Δημήτρης Στρέπκος, Έβελυν Καζαντζόγλου

Η ιδιοκτήτρια της γνωστής αλυσίδας κομμωτηρίων κα Χριστίνα Καπίρη δήλωσε: «αποτελεί πολύ μεγάλη μας χαρά που δημιουργήσαμε ένα νέο, μοναδικό χώρο ομορφιάς για τη γυναίκα αλλά και τον άντρα, σε μια από τις πιο ζωντανές και δυναμικές περιοχές της Αθήνας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε αναβαθμισμένες υπηρεσίες χρώματος, κουρέματος και επαγγελματικής περιποίησης σε όλους.»

Χριστίνα Καπίρη εγκαίνια opening κομμωτήριο”hair way”Κολώνακι άποψη Χριστίνα Καπίρη ιδιοκτήτρια Hair Way

Η αλυσίδα κομμωτηρίων hair way διατηρεί πλέον και ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα hairwaybeauty.gr με επώνυμα προϊόντα περιποίησης και styling όπως L’Oreal Professionnel, Kerastase, Redken κ.α. με αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

To κομμωτήριο hair way στο Κολωνάκι, λειτουργεί:

Δευτέρα: 10πμ-4μμ

Τρίτη / Τετάρτη: 10πμ-8μμ

Πέμπτη / Παρασκ.: 10πμ-10μμ

Σάββατο: 9πμ-6μμ

hair way Color Specialists

Τσακάλωφ 8, Κολωνάκι, 106 73

Τηλ.: 2103638868

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram