Το καλύτερο pro tip που έχει μάθει η Emily Ratajkowski από την hairstylist της

Splash News

Όταν οι επαγγελματίες μιλούν, εμείς κρατάμε σημειώσεις. Όταν οι επαγγελματίες είναι μάλιστα celebrity hair stylists και επιμελούνται τα μαλλιά αμέτρητων διάσημων του Hollywood (βλ. Bella Hadid, Jessica Alba και Salma Hayek μεταξύ άλλων), τότε ακολουθούμε πιστά τις συμβουλές τους. Ακριβώς αυτό έκανε και η Emily Ratajkowski με την Jennifer Yepez.

«Μία από τις hairstylists με τις οποίες συνεργάζομαι, η Jennifer Yepez, μου έδωσε την καλύτερη συμβουλή: να φροντίζεις πολύ αυτό που έχεις και να χρησιμοποιείς περούκες όταν θέλεις να πειραματιστείς και έχεις αυτή την έντονη διάθεση να κάνεις κάτι διαφορετικό. Φοράω συνέχεια περούκες και ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει», αποκάλυψε το μοντέλο.

Η αλήθεια είναι πάντως πως τα φετινά huge trends απαιτούν ψαλίδι (καρέ και αφέλειες), οπότε πριν πάρετε την μεγάλη απόφαση, πειραματιστείτε με περούκες. Όσον αφορά στην πρώτη συμβουλή της Jennifer πάντως δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο: φροντίστε τα μαλλιά σας και οι παρακάτω μάσκες θα σας βοηθήσουν να το κάνετε.