Το καλοκαίρι της Κατερίνας Καινούργιου μυρίζει καρύδα…

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι από τις γυναίκες που απολαμβάνουν την περιποίηση. Σε αντίθεση με πολλές που ίσως… βαριούνται (κι εμείς βαριόμαστε κάποιες φορές) εκείνη προσέχει πολύ τον εαυτό της και ποια προϊόντα χρησιμοποιεί.

Μιλώντας λοιπόν για προϊόντα, η Κατερίνα μας αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram πως το καλοκαίρι της μυρίζει… καρύδα και μάλιστα μας έδειξε ποια προϊόντα θα βάλει στη βαλίτσα της για να έχει πάντα πάνω της τη μεθυστική μυρωδιά. Περιττό να σας πούμε πως η beauty editor μας ξετρελάθηκε αφού είναι κι εκείνη εθισμένη στην καρύδα. Ε-θι-σμέ-νη.

1 kenourgiou neseser diakopes

Έχουμε και λέμε λοιπόν, η Κατερίνα παίρνει μαζί της το λάδι μαυρίσματος Roucou SPF 4 του brand St. Barth και την αντίστοιχη κρέμα σώματος τα οποία βρίσκετε σε επιλεγμένα spa. Θα θέλαμε να τη δούμε με λίγο περισσότερο δείκτη προστασίας αλλά, έχοντας δοκιμάσει το συγκεκριμένο λάδι πρέπει να σας πούμε πως είναι απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Συνεχίζουμε με ένα ακόμη λάδι με πολύ χαμηλή προστασία… Η Κατερίνα θα πάρει μαζί της και το Coconut Oil SPF 4 του brand Le Tan 16€ (το αγοράζετε εδώ) το οποίο επίσης δεν προστατεύει αλλά μυρίζει απλά μοναδικά. Για το πρόσωπό της επιλέγει την πολυχρηστική κρέμα ΒΒ, ΒΒ Cream SPF 35 της Bobbi Brown και μας καθησυχάζει πως τουλάχιστον στο πρόσωπο, δεν παίζει με τον ήλιο. Τέλος, για μετά τη θάλασσα βλέπουμε πως έχει επιλέξει το λάδι σώματος Coconut Body Oil 8€ του The Body Shop και το άρωμα Coconut Eau de Toilette του brand που έχει την τέλεια γλυκιά (όχι γλυκερή) και εξωτική μυρωδιά καρύδας.

Δείτε ακόμα:

My mistakes were made for you: 3 λάθη που κάνετε στην ενυδάτωση

#SummerHair: Κοτσίδες με έμπνευση από το instagram

Τα καλύτερα ombre όλων των εποχών

#InstaTurban: Δείτε πως φόρεσαν το turban τα κορίτσια στο instagram