Το “Inner-Corner Pop” eye makeup trend που φωτίζει το μακιγιάζ και τα social media

Τα καλοκαιρινά μακιγιάζ θέλουν φως και το “inner-corner pop” eye makeup trend έφτασε την κατάλληλη στιγμή που το χρειαζόμασταν. Εύκολο, γρήγορο και χωρίς να απαιτεί ιδιαίτερες δεξιότητες και ακρίβεια, δικαίως έχει προκαλέσει πανικό σε Instagram και TikTok με όλους τους makeup lovers να το εμπιστεύονται.

Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα tricks και μυστικά για να πετύχετε ένα άψογο “inner-corner pop” eye makeup look: λίγη σκιά ματιών στην εσωτερική γωνία ή ακόμη και ένα φωτεινό colorful eyeliner λειτουργούν άψογα.

Μπορείτε να το φορέσετε τόσο συνδυαστικά με ένα απαλό eye look σε γήινες αποχρώσεις κυρίως, ώστε να κάνει αντίθεση με το έντονο inner corner ή και μόνο του για ένα statement καλοκαιρινό look. Neon αποχρώσεις του κίτρινου, του ροζ και του μπλε ταιριάζουν τέλεια στο trend αυτό, σερβίροντας ανατρεπτικά looks.

Η celebrity makeup artist Denika Bedrossian και Bare Minerals global makeup ambassador έδωσε την εξής συμβουλή: «Ξεκινήστε από το πάνω μέρος της εσωτερικής γωνίας του άνω βλεφάρου και φτάστε μέχρι τη γραμμή των βλεφαρίδων του κάτω βλεφάρου για να δημιουργηθεί ένα V-shape look. Κάντε blend τις άκρες με ένα φουντωτό πινέλο, εξαφανίζοντας τις ατέλειες και τις έντονες γωνίες.»

Όσον αφορά το υπόλοιπο μακιγιάζ σας, natural και απαλές αποχρώσεις με ημιδιάφανο αποτέλεσμα αφήνουν τα μάτια να ξεχωρίσουν.

EXTRA TIP : Το λευκό μολύβι στην υγρή γραμμή των κάτω βλεφαρίδων κάνει τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα και αναδεικνύει ακόμα περισσότερο την έντονη εσωτερική γωνία!

Τα παρακάτω looks που αποθεώνουν το trend από αγαπημένους creators θα σας δώσουν και την ανάλογη έμπνευση.