Το χτένισμα της Tracee Ellis Ross μας θυμίζει την πριγκίπισσα Leia από το Star Wars

photo by instagram.com/traceeellisross/

Η Tracee είναι γνωστή για τις μπούκλες της, αλλά δεν διστάζει να αλλάξει το look της ανά διαστήματα, υιοθετώντας ξεχωριστά hairstyles. Έχουμε δει πολλές κοτσίδες στα μαλλιά της, αλλά αυτή τη φορά μας θυμίζουν κάτι πολύ συγκεκριμένο οι κοτσίδες της και εκείνης το ίδιο: το χτένισμα της princess Leia από τις ταινίες Star Wars.

Είναι δύσκολο να περιγράψει κανείς τι ακριβώς περιλαμβάνει αυτό το χτένισμα, αλλά από όσα καταφέραμε να δούμε από το post της Tracee, φαίνεται να αποτελείται από πλεξούδες που είναι γυρισμένες σφιχτά προς τα πλάγια των μαλλιών. Το video δείχνει καλύτερα το χτένισμα από όσο θα μπορούσε να περιγραφεί.

Η ίδια φαίνεται να λατρεύει τις πλεξούδες της, αφού ο ενθουσιασμός είναι ευδιάκριτος και στη φωνή της.

Η hairstylist που επιμελήθηκε αυτό το “Star Wars lookalike” χτένισμα είναι η Tinisha Meeks ή αλλιώς sparkyourhair στο λαμπερό instagram της. Η ίδια έχει φροντίσει τις πλεξούδες πολλών διασήμων, όπως της  Yara Shahidi και των Chloe και Halle Bailey.

Μπορεί οι κοτσίδες της Tracee να μην μείνουν για πολύ, αφού και η ίδια είπε στεναχωρημένη ότι δεν θέλει να τις λύσει, αλλά θα γυμναστεί οπότε θα τις αποχωριστεί, αλλά τώρα έχετε στο νου σας ένα από τα πιο trendy look της σεζόν για να αναδημιουργήσετε.