Το αγαπημένο προϊόν ντεμακιγιάζ της Demi Moore θα σας γλιτώσει πολλά χρήματα μακροπρόθεσμα

Getty Images

Αν σας ρωτάγαμε πόσο χρονών είναι η Demi Moore και έπρεπε να κρίνετε κοιτώντας μόνο τις φωτογραφίες της (χωρίς βοήθεια από το google), τότε κατά πάσα πιθανότητα θα μας λέγατε πως ανήκει στο ηλικιακό group 40-45, σωστά;

Στο σημείο αυτό να σας ενημερώσουμε πως σε περίπου τρία χρόνια η Demi Moore θα είναι 60άρα, οπότε συνεχίστε να διαβάζετε προσεκτικά, γιατί μόλις αποκάλυψε ένα από τα βασικά βήματα της καθημερινής της ρουτίνας περιποίησης.

«Πιστεύω στο less is more. Ένα από τα πράγματα που έχουν σώσει την επιδερμίδα μου είναι το Makeup Eraser», εξήγησε η ίδια σε συνέντευξή της, λέγοντας πως το χρησιμοποιεί καθημερινά.

Τι είναι όμως το Makeup Eraser;

Αυτό το σούπερ απαλό πανάκι απομακρύνει το μακιγιάζ σας μόνο με νερό – ναι, ακόμα και το eyeliner και την αδιάβροχη μάσκαρα. Απλά το βρέχετε και αφαιρείτε με αυτό το makeup, όπως ακριβώς θα κάνατε με τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ. Το ακόμα καλύτερο; Είναι επαναχρησιμοποιήσιμο (αναμένεται να σας κρατήσει για 3-5 χρόνια) και μπορείτε να το πλύνετε στο πλυντήριο. Είναι ιδανικό ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες, κάνει ελαφριά απολέπιση κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε, ενώ σας γλυτώνει και πολλά χρήματα!