Το αγαπημένο προϊόν μακιγιάζ της Emma Roberts κοστίζει κάτω από €20

Getty Images/ Ideal Images

Getty Images

Οι περισσότεροι έχουμε τις celebrities στο μυαλό μας σαν διαγαλαξιακά όντα που σίγουρα οφείλουν την αψεγάδιαστη εμφάνισή τους σε βαζάκια με υγρό χρυσό και δάκρυα μονόκερου. Για να είμαστε ειλικρινείς, η ρουτίνα της ομορφιάς τους σίγουρα κοστίζει πολλές  χιλιάδες ευρώ περισσότερα από τις δικές μας, αλλά μερικές φορές εμπιστεύονται όπως εμείς τα απλά πράγματα. Πράγματα που κοστίζουν για παράδειγμα κάτω από €20 στα Sephora. Η Emma Roberts είναι μια από αυτές τις celebrities.

Splash News
Splash News

Η ίδια πρόσφατα αποκάλυψε την beauty εμμονή της, το προϊόν δηλαδή που δεν αποχωρίζεται και είναι αυτό που την κάνει να έχει άψογο δέρμα κάθε φορά που την βλέπουμε. Ποιο είναι; Το δικό μας αγαπημένο Beautyblender. the_original_beautyblender-beautyblender-make_up_blenderΞέρετε, εκείνο το σφουγγαράκι που κάνει τα υγρά και κρεμώδη προϊόντα να εφαρμόζουν τόσο τέλεια που σχεδόν δεν φαίνονται.  Κοστίζει μόλις €17,95 και με ακόμα €15,95 μπορείτε να αποκτήσετε και το Beauty Blender Micro Mini που είναι μικροσκοπικό και ιδανικό για την εφαρμογή του concealer.micro mini beauty blender

Χαιρόμαστε λοιπόν που η Scream Queen της καρδιάς μας έγινε λίγο πιο «ανθρώπινη» στα μάτια μας και συμφωνούμε απόλυτα μαζί της: αν έπρεπε να κρατήσουμε μόλις ένα εργαλείο στο νεσεσέρ μας αυτό θα ήταν το μαγικό ροζ σφουγγαράκι.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram