Το αγαπημένο foundation της Κατερίνας Καινούργιου μένει σταθερό στο δέρμα όλη την ημέρα

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Ψάχνετε ένα foundation που θα σας δίνει κάλυψη, θα έχει ματ αποτέλεσμα και θα διαρκεί όλη μέρα στην επιδερμίδα; Κι όμως, αυτό το foundation υπάρχει και είναι ήδη το αγαπημένο εκατομμύρια γυναικών στον κόσμο. Ποιο είναι; Μα φυσικά το Double Wear της Estee Lauder, το οποίο έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και της Κατερίνας Καινούργιου.

«Το αγαπημένο μου makeup κορίτσια μου. Φυσική αίσθηση: τσεκ. Άψογη κάλυψη από το πρωί ως το βράδυ σαν να το φόρεσες πριν 10 λεπτά: τσεκ. Τι άλλο να ζητήσει ένα κορίτσι από ένα μέικ απ; Το Double Wear της Estee Lauder δεν είναι αστικός μύθος, είναι το #1 αγαπημένο εκατομμυρίων γυναικών στον κόσμο και στο εξής και δικό μου. Στο βίντεο, μερικά στιγμιότυπα από μια άλλη μία τέλεια μέρα με Double Wear», έγραψε η ίδια στο instagram, μαζί με το παραπάνω βίντεο.

estee lauder, double wear challenge, chrysa darsakli,Το συγκεκριμένο foundation είναι και το δικό μου αγαπημένο για τις μέρες που θέλω διάρκεια στο μακιγιάζ. Διαβάστε περισσότερα για το challenge που έκανα για να δω αν όντως διαρκεί όλη μέρα εδώ.

Διαβάστε επίσης:

Fifty Shades of Grey: Βρήκαμε τις πιο ωραίες γκρι αποχρώσεις σε βερνίκια για τα νύχια σας

Αυτό είναι το σαγηνευτικό άρωμα που δεν αποχωρίζεται η Salma Hayek

Ο οίκος Chanel εκθειάζει την Ελλάδα μέσα από την καμπάνια του Blue Serum

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram