Το αγαπημένο αξεσουάρ της Bella Hadid είναι ιδανικό για τις μέρες που τα μαλλιά δεν συνεργάζονται

Splash/Ideal Image

Splash News

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ όταν πήγαινα δημοτικό δεν έβγαινα από το σπίτι χωρίς να φορέσω μία κορδέλα. Ο μόνος λόγος για να μην φορέσω, ήταν να θέλω να βάλω στέκα – you get the point, ήμουν παααρα πολύ stylish. Ξέρετε ποια είναι ίδια με τον τότε εαυτό μου, αλλά όντως stylish και cool; Η Bella Hadid, η οποία καθ’ όλη τη διάρκεια της Paris Fashion Week κυκλοφορούσε με την αγαπημένη της μαύρη κορδέλα.

Splash News

Όπως πολλά ακόμα αξεσουάρ μαλλιών που έχουν γίνει τάση φέτος, έτσι και η κορδέλα γνωρίζει σιγά σιγά στιγμές δόξας, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα, αφού είναι ιδανική για τις bad hair days που τα μαλλιά μας δεν υπακούν με τίποτα στις προσταγές μας.

Splash News

Πως θα τη φορέσετε; Με κάθε δυνατό τρόπο φυσικά. Με μαλλιά πιασμένα σε αλογοουρά ή κότσο, με ανέμελα κύματα ή μπούκλες, μαζί με την κοτσίδα σας, γύρω από το κεφάλι.. οι πιθανότητες είναι δεκάδες. Να θυμάστε όμως πως αν είστε φρεσκολουσμένες είναι πολύ πιθανό να μην μπορέσετε να σταθεροποιήσετε την κορδέλα στα μαλλιά σας. Για να αποφύγετε τα τσιμπιδάκια απλά ψεκάστε τα μαλλιά σας πολύ ελαφρά με λακ ή dry shampoo πριν τη φορέσετε και θα μείνει σταθερή για ώρες.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram