Τι συνέβη στη Hailey Bieber κι έγινε από ξανθιά, κοκκινομάλλα και μετά καστανή μέσα σε μόλις 2 ημέρες;

photo by instagram.com/karlawelchstylist/

Η Hailey Bieber και οι ιστορίες με τα χρώματα των μαλλιών της. Η αλήθεια είναι ότι η διάσημη περσόνα έχει παραμείνει αρκετά συνεπής με τα beauty looks της. Δεν μας έχει συνηθίσει να ξεφεύγει. Δεν πάει ενάντια στη νόρμα της. Τυπική με όσα επιλέγει με προσοχή.

Κάποιες φορές την έχουμε δει να μεταφέρεται από dirty blonde σε πλατινέ. Κανένα σάστισμα σ’ όλο αυτό. Μπορείτε λοιπόν να φανταστείτε την έκπληξή μας όταν το μοντέλο επέλεξε ένα διαφορετικό χρώμα μαλλιών, όχι μία, αλλά δύο φορές μέσα σε δύο ημέρες;

Το ρεπορτάζ λοιπόν έχει ως εξής: Την Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, η Bieber βγήκε έξω με τον σύζυγό της Justin, ντυμένοι ως Έλληνες θεοί της θάλασσας(!), Αμφιτρίτη και Ποσειδώνας, για τα 26α γενέθλια της Doja Cat. Το ζευγάρι έδειχνε να απολαμβάνει τις εμφανίσεις τους με τους χιτώνες και τις κρυστάλλινες κορώνες, ωστόσο, οι θαυμαστές δεν μπορούσαν παρά να αναρωτηθούν αν η Bieber έβαψε τα μαλλιά της για την περίσταση. Κι όλα ξεκίνησαν από αρκετές selfies και φωτογραφίες της εμφάνισής της στα Instagram Stories της, όπου φαινόταν ότι τα μέχρι τότε dirty blonde μαλλιά της έδιναν πλέον θέση σε μια καστανοκόκκινη απόχρωση. Παρόλο που η Bieber δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει αυτή την αλλαγή σε κόκκινα μαλλιά, δημοσιεύθηκε άλλη μια φωτογραφία του μοντέλου το ίδιο βράδυ και ξεκίνησαν να δημιουργούνται και τα αντίστοιχα πηγαδάκια στις ψηφιακές γειτονιές.

SCREEN SHOT FROM HAILEY BIEBER’S INSTAGRAM STORY

SCREEN SHOT FROM HAILEY BIEBER’S INSTAGRAM STORY

Αν κι έγινε η απαραίτητη μεγέθυνση και σμίκρυνση κάθε φωτογραφίας, μήπως κι εντοπιστούν οι λεπτομέρειες, η Hailey άλλαξε το χτένισμά της ξανά – μόλις 24 ώρες αργότερα! Ω, ναι!  Πριν βγει έξω με τους φίλους της, αποφάσισε να κάνει μια αρκετά μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της. Όχι μόνο έκοψε μερικά εκατοστά, αλλά είναι πλέον και επίσημα μελαχρινή!

Το μοντέλο και YouTuber δημοσίευσε στο instagram της την Πέμπτη μια φωτογραφία της νέας της εμφάνισης. Κοντά στο παράθυρο με τις φωτεινές ακτίνες του ήλιου να πέφτουν ανάλαφρα στα μαλλιά της, αναδεικνύοντας το νέο της χρώμα.  Κάνοντας ένα break από το χαρακτηριστικό της beach-blonde look, η Hailey έχει τώρα μια ζεστή σοκολά απόχρωση με μια μικρή τζούρα από ξανθό στις άκρες. Μαθαίνουμε ότι το χεράκι του σ’ όλο αυτό έβαλε ο hair expert Bryce Scarlett.

Αν τώρα η Hailey έγινε κοκκινομάλλα για μια νύχτα ή απλώς έβαλε περούκα για τη μία της εμφάνιση παραμένει ένα μυστήριο…