Θέλετε να γίνετε Σύμβουλος Ομορφιάς; Τώρα μπορείτε να το κάνετε για την Yves Rocher!

Σίγουρα γνωρίζετε ήδη την μάρκα Υves Rocher, με περισσότερα από 700 μοναδικά προϊόντα ομορφιάς και με ηγετική θέση διεθνώς ανάμεσα στις εταιρείες καλλυντικών.

Περισσότερα από 50 χρόνια παγκοσμίως, οι επιστήμονες-ερευνητές της Yves Rocher συνδυάζοντας τη γνώση της φύσης μέσα από τον Βοτανικό κήπο της στο La Gacilly, αναπτύσσουν, εξελίσσουν και ερευνούν περίπου 30 νέα φυτικά δραστικά συστατικά κάθε χρόνο.  Βασισμένη στη καινοτόμα τεχνογνωσία – τη Φυτική Κοσμετολογία – η Yves Rocher έχει τη χαρά να δημιουργεί ιδιαίτερα αποτελεσματικά προιόντα ομορφιάς σε πολύ προσιτές τιμές για όλες τις γυναίκες και τις προτρέπει να νιώσουν ευεξία, να γεμίσουν θετική ενέργεια από… μέσα!

Αυτό που δεν γνωρίζετε ίσως είναι ότι τώρα τα προιόντα Yves Rocher είναι πολύ εύκολο να φτάσουν σε εσάς μέσω του δικτύου άμεσης πώλησης της ΤΕΟΡΟΣ Α.Ε. Από την πρώτη κιόλας παραγγελία ενός μόνο προϊόντος, με την εγγραφή σας στην εταιρεία,   έχετε την δυνατότητα να τα προμηθεύεστε με έκπτωση 23% από τις τιμές καταλόγου!

Θέλετε ένα ακόμα βήμα παρα πέρα; Να ξεκινήσετε να προτείνετε τα προϊόντα σε άλλους; Ως Σύμβουλοι Ομορφιάς (Beauty Experts) της Yves Rocher, μπορείτε να ξεκινήσετε μία καριέρα αποκτώντας την oικονομική ανεξαρτησία και την επαγγελματική αναγνώριση που ονειρεύεστε, χωρίς δεσμεύσεις και προϋποθέσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΤΕΟΡΟΣ Α.Ε. Τηλ. 210 7233803-6, email: info@yvesrocher.gr

Ανακαλύψτε τον μηνιαίο κατάλογο προσφορών στο: www.yvesrocher.gr

Eπισκεφτείτε τη σελίδα στο Facebook: Yves Rocher Greece – Τεορός ΑΒΕΕ

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό: Μιλήσαμε με το πρόσωπο πίσω από την εταιρεία Yves Rocher και μάθαμε όλα όσα θέλετε να ξέρετε

#NoFoam: Το μυστικό για να γίνουν τα μαλλιά σας απίστευτα λαμπερά και απαλά

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram