Θέλετε κυματιστά μαλλιά; Η Ελεάνα Ωραιοπούλου μας είπε πώς θα τα κάνετε πανεύκολα!

Η Ελεάνα Ωραιοπούλου είναι ένα όνομα που θα ακούτε πολύ συχνά στο εξής. Ο λόγος; Τα χέρια της είναι μαγικά και κάνει τα πάντα να μοιάζουν τόσο εύκολα (την είδαμε να κάνει σε λιγότερο από 5 λεπτά πεντάκλωνη κοτσίδα). Καθώς λοιπόν τα χαλαρά κύματα στα μαλλιά είναι τόσο hot τον τελευταίο καιρό ζητήσαμε τα φώτα της για να τα πετύχουμε με την ίδια ευκολία όσο εκείνη και τα tips της μας κατενθουσίασαν.

«Με το ψαλίδι είναι ασφαλώς πολύ πιο εύκολο. Απλά αγοράστε ένα μεσαίου μεγέθους ψαλίδι που δημιουργεί χαλαρούς κυματισμούς. Χρειάζεται απλά προπόνηση, τίποτα άλλο. Αν δεν έχετε ψαλίδι τότε αλλάζει το πράγμα αλλά δεν δυσκολεύει πολύ» μας είπε και συνέχισε…

cute-loose-curly-hair

«Λουστείτε, περάστε λίγο αφρό και στεγνώστε τα μαλλιά σας κατά 80%. Έπειτα χωρίστε τα μαλλιά σας σε 4 μέρη κάνοντας μια χωρίστρα στην μέση και μια ακόμη που να ξεκινά από το ένα αυτί και να τελειώνει στο άλλο. Τώρα στρίψτε το κάθε κομμάτι γύρω από τον εαυτό του ώστε να δημιουργηθεί ένας μίνι κότσος και στερεώστε τον με φουρκέτες. Κάντε το ίδιο παντού και ψεκάστε με ελάχιστη λακ. Τώρα φορέστε ένα παλιό καλσόν στο σεσουάρ σας..» ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ! Τι εννοείς; Την ρωτήσαμε «Ένα κομμάτι παλιό καλσόν στο μπροστινό μέρος του σεσουάρ απαλύνει κατά κάποιον τρόπο τον αέρα και δεν θα χαλάσουν οι μικροί κότσοι. Προσοχή όμως! Βάλτε ένα βαμβακερό καλσόν και όχι συνθετικό για ευνόητους λόγους» μας απάντησε. Ιδιοφυές! «Αφού στεγνώσουν πολύ καλά τα μαλλιά σας λύστε τους κότσους και χτενίστε με τα δάχτυλα. Είναι τόσο απλό». Ασφαλώς και είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνουμε μόλις γυρίσουμε σπίτι! Ευχαριστούμε Ελεάνα!

Δείτε ακόμα:

H Lorde κουρεύτηκε και παρέδωσε μαθήματα styling

H Kylie σε μια μέρα έκοψε αφέλειες και σε μια ακόμη φύτρωσε μαλλιά και μας άρεσε!

Αποκλειστικό: Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για το νέο platinum ξανθό της Δήμητρας Ματσούκα

Αποκλειστικό: Μάθαμε τα πάντα για το νέο look της Σύλβιας Δελικούρα

Editor’s Choice: Οι σταγόνες Dr. Rescue Quick Drops που στεγνώνουν το μανικιούρ στο λεπτό!