Αυτό είναι το άρωμα που θα κάνουμε δώρο φέτος τα Χριστούγεννα σε όλες τις δυναμικές γυναίκες

Instagram @brittanyxavier

Και σε ποιον δεν αρέσει να χαρίζει δώρα στους αγαπημένους του ανθρώπους; Είναι ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους λατρεύουμε τα Χριστούγεννα. Εκτός από τα λαμπάκια και τα χριστουγεννιάτικα δέντρα. Είτε ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που αγοράζουν τα δώρα των γιορτών από νωρίς είτε πηγαίνεις στα καταστήματα τελευταία στιγμή, υπάρχουν άπειρες προτάσεις ώστε να δημιουργήσεις τη gift λίστα σου.

Εάν όμως ψάχνεις το ιδανικό δώρο για την καλύτερη σου φίλη, τη μαμά, την αδερφή και γενικώς τις γυναίκες τις ζωής σου, μπορείς να σταματήσεις το ψάξιμο καθώς ανακαλύψαμε το καλύτερο δώρο που μπορείς να της χαρίσεις.

Δεν υπάρχει γυναίκα στον κόσμο που να μην λατρεύει τα αρώματα. Καθεμία από εμάς ξεχωριστά έχει το δικό της αγαπημένο άρωμα, το οποίο γίνεται σήμα κατατεθέν της και την χαρακτηρίζει. Φέτος τα Χριστούγεννα λοιπόν χάρισε στις γυναίκες της ζωής σου ένα άρωμα το οποίο πρόκειται να τις κάνει πραγματικά χαρούμενες. Φυσικά όχι ένα οποιοδήποτε άρωμα.

Εμείς έχουμε ξεχωρίσει το πρώτο άρωμα που δημιούργησε ο σχεδιαστής μόδας Βασίλης Ζούλιας σε συνεργασία με τον αρωματοποιό Μάνο Γερακίνη. Οι δύο ταλαντούχοι δημιουργοί δημιούργησαν από κοινού το The Bow, ένα άρωμα τόσο ξεχωριστό που πρόκειται να ενθουσιάσει κάθε γυναίκα.

Όπως δήλωσε ο Μάνος Γερακίνης στο InStyle «Το άρωμα σχετίζεται άμεσα με την προσωπικότητα μίας γυναίκας. Είναι αυτό που την χαρακτηρίζει». Ο αρωματοποιός και ο σχεδιαστής μόδας κατάφεραν να κλείσουν σε ένα μπουκάλι –το οποίο έχει τον χαρακτηριστικό καρό φιόγκο που έχει χρησιμοποιήσει ο Βασίλης Ζούλιας και σε δημιουργίες του- στοιχεία όπως το βατόμουρο, η ίριδα, τα άνθη πορτοκαλιάς, τη βιολέτα, τη βανίλια και την πούδρα. Το αποτέλεσμα είναι ένα άρωμα θηλυκό και λουλουδένιο, το οποίο μυρίζει καθαριότητα.

Άρα, μάλλον βρήκες τι θα χαρίσεις σε όλες σου τις φίλες, στην αδερφή και στη μητέρα σου.

The bow – Vasilis Zoulias x Manos Gerakinis