Θαυματουργό φρεσκάρισμα On-the-go από την Aussie

Φριζάρισμα; Ξηρότητα; Θαμπά μαλλιά; Η Aussie βάζει τέλος στα καθημερινά προβλήματα των μαλλιών μας χωρίς καν να μας ζητήσει να μπούμε στο μπάνιο. Η σειρά leave in Conditioner Miracle Recharge έφτασε αποκλειστικά στα Hondos Center και είναι έτοιμη να φρεσκάρει τα μαλλιά μας και να ικανοποιήσει κάθε τους ανάγκη είτε βρισκόμαστε στη δουλειά, στο αυτοκίνητο …οπουδήποτε.

Τα «θαυματουργά» αυτά μπουκαλάκια–εκτός από τη χαρακτηριστική μυρωδιά που μας ξετρελαίνει- είναι γεμάτα πανθενόλη γνωστή και ως Beauty Vitamin ή βιταμίνη ομορφιάς για τα μαλλιά. Με ένα ψέκασμα ή «ψιτ» όπως λέγεται στον κόσμο του Aussie τα μαλλιά φρεσκάρονται, αποκτούν ζωντάνια και γεμίζουν ευωδιά. Η σειρά αποτελείται από:

  • Το Aussie Miracle Recharge Frizz Remedy ιδανικό για να τιθασεύσει τις ατίθασες τούφες που δεν υπακούν στις προσταγές σας.
  • Το Aussie Miracle Recharge Take the Heat είναι ιδανικό και σε βρεγμένα μαλλιά αφού τα προστατεύει από τη θερμότητα σε στεγνά όμως χαρίσει μο-να-δι-κή λάμψη.
  • Το Aussie Miracle Recharge Moisture είναι τέλειο για τα διψασμένα μαλλιά αφού με ένα «ψιτ» τα γεμίζει ενυδάτωση και θρέψη.

Όλα τα Miracle Recharge Leave In Conditioners κοστίζουν 8,99€ τα βρίσκετε αποκλειστικά στα Hondos Center τηλ. 210 5282800.