Θα δοκιμάζατε κάποιο από τα (weird) beauty tips των σταρ του Old Hollywood;

Getty Images/ Ideal Images

Οι σταρ του Old Hollywood είχαν αυτό το κάτι, μία λάμψη υπέροχη, σχεδόν μαγική. Φυσικά, όπως και οι σημερινές σταρ, έτσι κι εκείνες είχαν beauty μυστικά και αν σας ενδιαφέρει να τα  μάθετε απλώς συνεχίστε να διαβάζετε – και μετά πείτε μας αν θα δοκιμάζατε κάποιο από αυτά.

Getty Images
Getty Images

Η Marilyn Monroe, προκειμένου να κάνει τα χείλη της να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο ζουμερά, φορούσε 5 –ναι 5- διαφορετικές αποχρώσεις κόκκινου κραγιόν. Ξεκινούσε με τις πιο σκούρες από το περίγραμμα και συνέχιζε προς τα μέσα με τις πιο ανοιχτές.

Getty Images
Getty Images

Η Ingrid Bergman αφαιρούσε ένα εκατοστό από τη γραμμή των μαλλιών της (τα ξύριζε) για να κάνει το μέτωπό της μεγαλύτερο.

Getty Images
Getty Images

Η Rita Hayworth είχε τα πιο ζηλευτά μαλλιά του Hollywood. Για να τα φροντίσει, τους έβαζε ελαιόλαδο μετά από κάθε λούσιμο, το άφηνε και στη συνέχεια τα ξέπλενε με νερό και λεμόνι.

Getty Images
Getty Images

Οι ζηλευτές βλεφαρίδες της Audrey Hepburn ήταν αποτέλεσμα σκληρής και λεπτομερούς (ίσως και επικίνδυνης) δουλειάς. Αφού εφάρμοζε τη μάσκαρα, τις χώριζε μία μία με μια καρφίτσα.

Getty Images
Getty Images

Η Grace Kelly έκανε contouring πριν κάνει οποιαδήποτε άλλη contouring. Φορούσε ένα σκούρο ρουζ κάτω από τα ζυγωματικά και ένα ανοιχτότερο ακριβώς επάνω τους για να δημιουργεί γωνίες.

Getty Images
Getty Images

Η Marlene Dietrich λέγεται πως είχε αφαιρέσει τους φρονιμίτες της για να τονίσει τα ζυγωματικά της και πως χρησιμοποιούσε ταινία για να κάνει mini lift στο πρόσωπό της.

Getty Images
Getty Images

Η Elizabeth Taylor ξύριζε όλο της το πρόσωπο! Μην θορυβείστε, είναι κοινή πρακτική στην ιαπωνία και λέγεται πως κάνει τέλεια απολέπιση δίνοντας υπέροχη λάμψη στο πρόσωπο.

Getty Images
Getty Images

Η Sophia Loren, σαν αυθεντική μεσογειακή καλλονή, έβαζε πάντα ελαιόλαδο στο νερό του μπάνιου της και μούλιαζε ώστε να ενυδατωθεί βαθιά και να αποκτήσει τέλεια λάμψη.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram