Τελικά τι ξέρουν τα αγόρια;

…και να ρωτήσουμε τα αγόρια του γραφείου. Μιλώντας σήμερα το πρωί με έναν φίλο η συζήτηση κάπως έφτασε σε αυτό το σημείο.

Δεν ξέρω γιατί αλλά απόρησα που δεν ήξερε τι είναι η μάσκαρα και για το ρουζ (αν και έπεσε μέσα) δεν ήταν βέβαιος. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο θεωρούσα πως όλα τα αγόρια πλέον, όσο brutal κι αν είναι, γνωρίζουν ως ένα βαθμό τα βασικά του μακιγιάζ. Είτε από την κοπέλα, τις φίλες ή και τις αδελφές τους, οι λέξεις κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι άγνωστες ούτε και οι έννοιες. Μήπως ήταν μεμονωμένη περίπτωση brutal τύπου; ΟΧΙ!

anthropoi spilain

Ρώτησα τα αγόρια στο γραφείο και εκτός από το ατελιέ μας που αναγκαστικά ήξερε τι είναι η μάσκαρα και το ρουζ (τα βλέπουν όλη μέρα μπροστά τους), οι υπόλοιποι δεν ήταν ακριβώς σίγουροι. Τελικά τα αγόρια δεν ξέρουν και τόσα πολλά αλλά θα έπρεπε; Όχι, δεν θα έπρεπε και δεν πρέπει. Άλλωστε, όλοι ξεκινούσαν την απάντησή τους λέγοντας πως είναι αυτά τα άχρηστα πράγματα που βάζουμε στα μούτρα μας. Είναι όμως τόσο άχρηστα; Πόσες απορίες για ένα idle μεσημέρι Τρίτης; Αυτό στο οποίο κατέληξα λοιπόν, είναι το ότι δεν ξέρουν γιατί δεν τους νοιάζει και δεν τους νοιάζει γιατί δεν τους αρέσει. Οι περισσότεροι προτιμούν τα κορίτσια όσο πιο φυσικά γίνεται και η απόδειξη βρίσκεται στο ότι  μπορεί να μην ξέρουν τι είναι η μάσκαρα και το ρούζ αλλά γνωρίζουν τη διαφορά ανάμεσα στο Brazilian cut σλιπ και το στρίνγκ. Food for thought…

Δείτε ακόμα:

Τι κάνουν τα μοντέλα backstage; Ρίξαμε μια κρυφή ματιά…

5 μικρές αλλαγές που θα κάνουν όλη τη διαφορά στην επιδερμίδα σας

Editor’s Choice: To must χρώμα χειλιών από τη MAC

10 beauty σκέψεις που δεν κάναμε στα 20

Wow! Η Ariana Grande όπως δεν την έχετε ξαναδεί