Τέλεια επιδερμίδα σε δύο βήματα χάρη στη Lancôme

Αρχείο InStyle

Σήμερα, οι απαιτήσεις των γυναικών δεν περιορίζονται μόνο στο άμεσο αποτέλεσμα μακιγιάζ αλλά αναζητούν προϊόντα που να μπορούν να βελτιώνουν ορατά την ποιότητα της επιδερμίδας τους. Συντονισμένη απόλυτα με τον παλμό των γυναικών και τις επιθυμίες τους, η Lancôme δημιούργησε το πρώτο Fond de Teint απόλυτης τελειοποίησης που χαρίζει άμεσα αψεγάδιαστη όψη επιδερμίδας, ενώ παράλληλα μεταμορφώνει ορατά την υφή της μέσα σε 4 εβδομάδες. To Teint Visionnaire, 59€, είναι ένας συνδυασμός της επιστήμης των εργαστηρίων και της τεχνογνωσίας των makeup asrtists της Lancôme για το μακιγιάζ. Δύο συμπληρωματικά εξειδικευμένα βήματα ενωμένα σε ένα προϊόν που συνδυάζει την τέλεια κάλυψη με το φυσικό αποτέλεσμα και διατίθεται σε 12 αποχρώσεις.

Βήμα 1ο: Στοχευμένο προϊόν διόρθωσης για υψηλή κάλυψη
Το καπάκι του προϊόντος περιέχει ένα εύχρηστο προϊόν διόρθωσης εμπλουτισμένο με βιταμίνη CG, η οποία είναι γνωστή για τη λευκαντική της δράση. Εφαρμόζεται τοπικά και διορθώνει άμεσα τις καφέ κηλίδες, τους μαύρους κύκλους και οποιεσδήποτε άλλες ατέλειες.

Βήμα 2ο: Ανάλαφρο μέικαπ για τελειοποίηση της επιδερμίδας
Το υγρό μέικαπ χαρίζει απόλυτη ομοιογένεια στην επιδερμίδα ενώ παραμένει εξαιρετικά ανάλαφρο, χωρίς να την βαραίνει. Εξομαλύνει το χρώμα χωρίς να τονίζει τους πόρους, τις ρυτίδες ή τις λεπτές γραμμές και είναι εμπλουτισμένο με το [LR 2412], το μόριο της «τέλειας επιδερμίδας», το οποίο δρα καθημερινά λειαίνοντας τις ρυτίδες και συσφίγγοντας τους πόρους, αναδημιουργώντας πραγματικά μια τέλεια επιδερμίδα.