Τeddy bear blonde: Πώς να πετύχετε τη νέα απόχρωση ξανθού που κάνει θραύση
απόχρωση ξανθού
Credits: 123RF

Jennifer Lopez, Rita Ora, Hailey Bieber, Rihanna: Τι κοινό έχουν οι πιο hot celebrities και fashion icons; Τη νέα απόχρωση ξανθού teddy bear blonde. Είναι μία από τις πιο cool και πιο δημοφιλείς αποχρώσεις ξανθού αυτή τη σεζόν. Απόδειξη ότι το hashtag #teddybearblonde έχει ήδη πάνω από 80 χιλιάδες προβολές στο TikTok, ενώ διάσημες influencers και fashion icons, όπως η Rihanna και η Sofia Richie Grainge επέλεξαν αυτό το χρώμα. Όμως τι κάνει αυτήν την τάση μαλλιών τόσο ξεχωριστή σε σχέση με τις άλλες ξανθές αποχρώσεις; Παρακάτω η αποσαφήνιση.

Πώς να πετύχετε την teddy bear blonde τάση

Δεν αποτελεί γρίφο: Το teddy bear blonde ξανθό είναι ό,τι λέει το όνομά του. Δηλαδή είναι παρόμοιο με αυτό ενός λούτρινου αρκούδου, και περιλαμβάνει έναν συνδυασμό από ξανθές και καστανές αποχρώσεις. Το αποτέλεσμα είναι ένα υπέροχο, χρυσαφί φινίρισμα με έξτρα διάσταση, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για τους χειμερινούς μήνες.

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να αντιγράψετε αυτή η εμφάνιση είναι οι ανταύγειες ή το μπαλαγιάζ. Ανάλογα με το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας, ο κομμωτής σας μπορεί να προσαρμόσει τις ανταύγειες ή το μπαλαγιάζ για να σας δώσει την τέλεια απόχρωση “teddy bear”. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα σε αυτήν την τάση είναι ότι οι ρίζες είναι πιο σκούρες. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση.

Τeddy bear blonde: Μερικές από τις ωραιότερες εκδοχές του

Εμπρός στον δρόμο που χαράζει η JLo.

Και η Hailey Bieber είναι fan του look.

Ο συνδυασμός του teddy bear blonde και των κυματιστών μαλλιών χαρίζουν έξτρα διάσταση στο look της Rita Ora.

Αν αρέσει στη Sofia Richie Grainge, αρέσει και σε μας.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα