Τατιάνα Στεφανίδου: Δεν θα πιστεύετε τι κάνει για να έχει τέλεια πόδια

Το τελευταίο διάστημα, η Τατιάνα Στεφανίδου βρίσκεται στη Λευκάδα, όπου παραθερίζει με την οικογένεια της. Εκτός από λουκούλλεια γεύματα και απολαυστικές βουτιές, η παρουσιάστρια αποφάσισε να πάει την χαλάρωση των διακοπών της ένα βήμα παραπέρα, με την επίσκεψή της σε ένα fish spa. Σε περίπτωση που δεν ξέρετε (αν και αμφιβάλουμε πως δεν τα έχετε δει σε τουριστικές περιοχές), τα συγκεκριμένα καταστήματα περιποίησης άκρων χρησιμοποιούν μικρά ψαράκια, τα οποία τρώνε –κυριολεκτικά- τα πετσάκια και τα νεκρά κύτταρα των ποδιών.

tatiana

Αν και μπορεί σε κάποιους αυτή η ιδέα να φαντάζει ωραία και χαλαρωτική, στην πραγματικότητα δεν είναι και τόσο καλή, αφού ελλοχεύουν κίνδυνοι μόλυνσης. Σκεφτείτε αρχικά πως στο ίδιο νερό που βάζετε εσείς τα πόδια σας, έχουν μπει πολλά, πολλά ακόμα πόδια αγνώστων, καθώς δεν γίνεται να καθαριστεί σωστά μετά από κάθε συνεδρία, λόγω των ψαριών. Επιπλέον, ο κερδοσκοπικός χαρακτήρας της χρήσης των ψαριών σίγουρα δεν μπορεί να είναι κάτι που θα σας κάνει να νιώθετε καλά, ειδικά αν σκεφτείτε πως τα νεκρά κύτταρα του σώματός σας προφανώς και δεν είναι η φυσική τροφή τους.

Η περιποίηση των άκρων μπορεί κάλλιστα να γίνει από εξειδικευμένους επαγγελματίες, οι οποίοι χρησιμοποιούν αποστειρωμένα εργαλεία και γνωρίζουν ακριβώς τις ανάγκες του δέρματος της περιοχής. Plus: ταυτόχρονα θα σας βάψουν και τα νύχια στο χρώμα της επιλογής σας για ένα ολοκληρωμένα όμορφο αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης:

Βρήκαμε τον πιο εύκολο τρόπο να ξανοίξετε το χρώμα των μαλλιών σας με τη βοήθεια του ήλιου

Χάλασε το μανικιούρ σας; Αυτός ο «μαρκαδόρος» θα το διορθώσει στη στιγμή

Summer Essentials: Λάδια σώματος με glitter για να έχετε την πιο σέξι επιδερμίδα στις διακοπές

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram