Τα Sephora και η Bumble & Bumble θα σώσουν τα μαλλιά μου ως τα Χριστούγεννα!

Τα μαλλιά μου είναι βαμμένα, σας το έχω πει πολλές φορές. Έχω κάνει επικούς καυγάδες με τον Νικόλα Βιλλιώτη για την ακριβή τους απόχρωση η οποία θέλω να είναι σαντρέ και επειδή κερδίζω στο τέλος (με αφήνει να κερδίσω) τα μαλλιά μου εκτός από σαντρέ ξανθά είναι και ταλαιπωρημένα από το ντεκαπάζ, δεν φταίει όμως μόνο αυτό…. Εκτός από την μανία με το ξανθό (είμαι φυσική κοκκινομάλλα και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ) θέλω ΚΑΙ μακριά μαλλιά. Είναι το σύνδρομο της Ραπουντζέλ! Είμαι συνεπώς τσακωμένη με το ψαλίδι -και με τον Νικόλα μόνιμα- αλλά ας ανακεφαλαιώσουμε για να μην μακρηγορώ:  Έχω ξανθά, μακριά με το ζόρι μαλλιά και για να λέμε την αλήθεια δεν είναι πολύ όμορφα.

Αρχείο InStyle

Εκτός του ότι είμαι beauty editor και δεν επιτρέπονται όλα τα παραπάνω (ας μείνουν μεταξύ μας) δεν επιτρέπονται γιατί πλησιάζουν οι γιορτές και θα πρέπει να με δει  κόσμος. Σκέφτηκα λοιπόν να φερθώ στα μαλλιά μου όπως στο δέρμα μου, με σεβασμό και προσοχή δηλαδή και άρα πρέπει να ξεκινήσω από την περιποίηση. Ο δρόμος μου ήταν ένας και με οδήγησε στα Sephora και συγκεκριμένα στα Bumble & Bumble. Οι επιλογές άπειρες αλλά έπρεπε να επιλέξω σωστά και κατέληξα στην σειρά BB Crème de Coco (σαμπουάν, conditioner και μάσκα). Όχι! Δεν το έκανα γιατί μυρίζει πιο-καρύδα-πεθαίνεις αλλά ήταν πολύ ευχάριστο plus στην επιλογή μου.

Αρχείο InStyle
Αρχείο InStyle

Η συγκεκριμένη σειρά περιέχει βούτυρο καρύδας, Murumuru και λάδι Kukui  (πεθαίνω με τα ονόματα) και ενυδατώνει βαθιά, επαναφέρει την απαλότητα, την λάμψη, καταπολεμά το φριζάρισμα και γενικά υπόσχεται πως θα κάνει τα μαλλιά μου τέλεια ως τα Χριστούγεννα. Ξεκινώ σήμερα λοιπόν και για 24 ημέρες θα χρησιμοποιώ αποκλειστικά τα Crème de Coco. Αν θέλετε κι εσείς πραγματικά αποτελέσματα ως τα Χριστούγεννα ο δρόμος είναι ένας: στα καταστήματα Sephora ή στο online shop Sephora όπου κάνετε όλα τα Bumble & Bumble δικά σας με ένα κλικ και πιστέψτε με, υπάρχει ένα για κάθε σας ανάγκη. Και ένα τελευταίο μυστικό για τις ξανθές…

Αρχείο InStyle
Αρχείο InStyle

Αυτή η πούδρα σε σπρέι εξαφανίζει προσωρινά την ρίζα (σας κλείνω το μάτι πονηρά!).