Τα προϊόντα Molton Brown ανανεώθηκαν

Molton Brown’s new ‘It’s Time To Bare All’ campaign

Το πόσο λατρεύουμε τα προϊόντα Molton Brown το ξέρετε, πολύ πιθανό να μοιράζεστε κι εσείς αυτή την εμμονή μας. Συνεπώς είναι αναμενόμενο να έχουμε ξετρελαθεί με τη νέα, ανανεωμένη εμφάνισή τους που θα γίνει ακόμα περισσότερο αισθητή το Φεβρουάριο. Οι σειρές σώματος και χεριών ανανεώνονται κρατώντας τις  αγαπημένες μας μυρωδιές, εμπλουτίζοντας τις συνθέσεις, απλουστεύοντας τις ονομασίες και ομορφαίνοντας τις συσκευασίες τους. Τα αρώματα και τα χρώματα των προϊόντων ωστόσο δεν αλλάζουν. Αυτό που βελτιώνεται είναι η σύνθεση τους, με τη χρήση 31 εξωτικών συστατικών από πάνω από 70 χώρες.

 Lifestyle Photo - Body

Η συσκευασία παρουσιάζει σε πρώτο πλάνο την επιγραφή Made in England ενώ τα χρώματα γίνονται πιο έντονα, πιο λαμπερά. Τέλος, τα ονόματα των προϊόντων αλλάζουν. Γίνονται ποιο ξεκάθαρα, ενώ αποκαλύπτουν το βασικό συστατικό της κάθε σύνθεσης. Κάπως έτσι το αγαπημένο Naran Ji μετονομάστηκε σε Orange & Bergamot.

αα
Οι νέες συσκευασίες συνοδεύονται και από ολοκαίνουργιο visual και ένα τέλειο video που μπορείτε να δείτε παρακάτω και φυσικά μπορείτε να κάνετε ένα κλικ εδώ για να μάθετε τα πάντα για την ολοκαίνουργια σειρά Coco & Sandalwood.