Τα πιο trendy κουρέματα του χειμώνα που δεν απαιτούν ιδιαίτερο styling

Όλες οι πληροφορίες που χρειάζεστε για τα πιο trendy κουρέματα του χειμώνα, μαζί με τις κατάλληλες φωτογραφίες για έμπνευση.

Είστε έτοιμες για μια αλλαγή, αλλά δεν είστε ακόμη βέβαιες τι look να διαλέξετε; Αφού περάσαμε ώρες ψάχνοντας διάφορες προτάσεις στο Instagram και στο TikTok, ξεχωρίσαμε μερικές από τις πιο δημοφιλείς κουπ του χειμώνα που θα δούμε παντού. Παρακάτω θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, καθώς και φωτό για να πάρετε ιδέες. Μιλήστε με τον κομμωτή σας σχετικά με το τι σας αρέσει αλλά και τι ταιριάζει στα μαλλιά σας, προκειμένου να είστε πάντα καλοχτενισμένη με ελάχιστo styling.

Φυσικοί κυμματισμοί

Αν θέλετε να αλλάξετε την εμφάνισή σας χωρίς να θυσιάσετε το μήκος των μαλλιών σας, δείτε αυτήν την κουπ. Με διακριτικά layerings δημιουργεί όγκο αλλά και την ψευδαίσθηση ενός ατημέλητου στιλ, με όμορφη κίνηση και σχήμα. Ταιριάζει σε κάθε τύπο μαλλιών, ακόμα και στα λεπτά.

Μακριά layers

Οι φράντζες και τα layers που πλαισιώνουν το πρόσωπο συνδυάζουν στοιχεία από τις δεκαετίες του ’60 και ’70, αλλά και από τη δεκαετία του ’90. Αυτό το κούρεμα είναι ιδανικό για να διανέμετε όπως θέλετε τον όγκο των μαλλιών σας. Για παράδειγμα, αν θέλετε να τονίσετε το βλέμμα σας, και να δώσετε περισσότερη διάσταση στην εμφάνισή σας, κόψτε μερικά πιο κοντά layers γύρω από το πρόσωπο.

Κούρεμα «πεταλούδα»

Άλλο ένα κούρεμα με layerings που προσθέτει όγκο, κίνηση και υφή στα μακριά μαλλιά. Τα διαφορετικά μήκη του μπερδεύονται αρμονικά μεταξύ τους, και έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε ποικίλα χτενίσματα. Ο κομμωτής πρέπει να προσαρμόσει τα layers στο δικό σας πρόσωπο και να κάνει έντονο το μπροστινό φιλάρισμα. Τα κοντά layers πέφτουν στο ύψος του πηγουνιού ή ελάχιστα κάτω από αυτό. Tα μακρύτερα layers είναι στο ύψος των ώμων και κάτω. Στο styling οι τούφες γύρω από το πρόσωπο έχουν εξωτερική φορά, και θυμίζουν φτερά πεταλούδας. (Εξού και το όνομα της κουπ «butterfly cut»).

The lob

Η κουπ που δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα, καθώς είναι εξαιρετικά ευέλικτη και ταιριάζει σε πολλά σχήματα προσώπου και τύπο μαλλιών. Είναι ουσιαστικά ένα μακρύ καρέ που συνήθως φτάνει μέχρι το ύψος των ώμων.

Shag & Pixie

Άλλη μία σούπερ cool κουπ, διαχρονική αλλά και fun. Είναι ιδανικό για εσάς που  θέλετε ένα κοντό κούρεμα αλλά παράλληλα να είναι ανάλαφρο και παιχνιδιάρικο. Το look συνδυάζει layers και γεωμετρικές γραμμές. Το styling είναι τόσο εύκολο: με δυο – τρεις κινήσεις είστε έτοιμες. Ωστόσο, τα προϊόντα styling, ιδανικά κερί, πηλός διαμόρφωσης και / ή τζελ πρέπει να έχουν δυνατό κράτημα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα