Τα πιο ωραία planners για τη νέα χρονιά είναι αυτά. Τα θέλουμε όλα

Αγαπάτε οτιδήποτε έχει να κάνει με την ομορφιά; Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε ακόμα και stationary (σημειωματάρια, planners κτλ) που έχουν σχέση με τον κόσμο του beauty.

Τα Public, το μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο, εμπλουτίζουν ακόμα περισσότερο την γκάμα stationary που διαθέτουν με την τρυφερή και αισιόδοξη σειρά Planners και Notes Beauty Diaries, που φέρουν την υπογραφή της δημιουργού τους, της δημοσιογράφου και blogger, Έφης Ανέστη.

bd_plannersΤα Beauty Diaries έχουν προκαλέσει μοναδικό OMOΡΦΟΧΑΜΟ στο διαδίκτυο με δημιουργικές και παιχνιδιάρικες φράσεις και θα σας κάνουν να αγαπήσετε ακόμα και τα πιο κρύα πρωινά στο γραφείο, στη σχολή ή στο σχολείο! Απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους που κάνουν πράξη οτιδήποτε κι αν σκέφτονται και αποτελούνται από αισιόδοξα χρωματιστά Notes και πρωτότυπα Planners για τις πιο ηλιόλουστες σκέψεις και ιδέες σας.

Ακόμη, η δημιουργός των Beauty Diaries, Έφη Ανέστη, υπογράφει τα Notes και τα Planners της και πραγματοποιεί personalized packaging μόνο για τους fans της, σε επιλεγμένα καταστήματα.

  • Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19.00 @ Public The Mall Athens
  • Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19.00 @ Public Συντάγματος
  • Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19.00 @ Public Γλυφάδας
  • Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19.00 @ Public Τσιμισκή

Διαβάστε επίσης:

Γιατί η 5χρονη Harper Beckham είναι το νέο μας hair icon

Jackie Kennedy Onassis: Τα πιο ωραία της χτενίσματα για να πάρετε ιδέες

Yeap, ο τρόπος που κρατάτε το ψαλίδι για μπούκλες παίζει μεγάλο ρόλο!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram