Τα νύχια “Pop Art” θα ανεβάσουν το μανικιούρ σας σε νέα ύψη
pop art μανικιούρ
Credit: @nokti_ladybug / Instagram

Δεν είναι τόσο κλασικά όπως τα κόκκινα νύχια ή τα glazed donut nails, αλλά τα pop art νύχια είναι πολύ διασκεδαστικά να τα κοιτάς.

Εμπνευσμένα από το κίνημα της Pop Art της δεκαετίας του 1950 και τα κόμικς, τα νύχια αυτά έχουν ένα πολύχρωμο, καρτουνίστικο εφέ που ξεχωρίζει.

Η τεχνική των νυχιών κόμικ μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους και τα σχήματα νυχιών. Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που είναι τάση. Δείχνει καλά σχεδόν σε όλους.

Πώς να αποκτήσετε νύχια “Pop Art”

Ενώ μοιάζουν πολύπλοκα, δεν είναι τόσο δύσκολο να γίνουν. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να έχετε ένα καλό λεπτό πινέλο. Σε αυτήν την περίπτωση κάνετε το εξής: Απλώνετε δυο στρώσεις από το βασικό βερνίκι. Στη συνέχεια με το λεπτό πινέλο τονίζετε με μαύρο ή πολύ σκούρο βερνίκι την περίμετρο του νυχιού.

Αμυγδαλωτό pop art

Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε σχήμα νυχιών θέλετε για τα σχέδια νυχιών pop art. Ωστόσο δείτε αυτά τα υπέροχα αμυγδαλωτά νύχια που ξεχωρίζουν με τις σκιές στο σχέδιο pop art.

Ροζ – γαλάζια σχέδια

Αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποιο χρώμα να χρησιμοποιήσετε για τα νύχια pop art, γιατί να μην επιλέξετε πολλά; Αυτή η πρόταση περιλαμβάνει μαύρο, λευκό και ροζ για το σχέδιο, και το αποτέλεσμα είναι άψογο.

Καρδιές pop art

Μπορείτε να δώσετε σε οποιοδήποτε σχέδιο, όπως καρδιές, την εμφάνιση “pop art” με λίγες καλά τοποθετημένες γραμμές.

Κοντά μπεζ nude

Μπορείτε να δώσετε σε οποιοδήποτε σχέδιο, όπως καρδιές, την εμφάνιση “pop art” με λίγες καλοτοποθετημένες γραμμές.

Ποικιλία σχημάτων

Αν σας αρέσει να πειραματίζεστε με διαφορετικά σχήματα νυχιών, η τάση του pop art είναι ο τέλειος τρόπος για να δώσετε σε κάθε δάχτυλο κάτι ξεχωριστό.

Cat eye

Η τάση του cat-eye στα νύχια έχει επανέλθει, οπότε γιατί να μην συνδυάσετε τα δύο σχέδια για το απόλυτο μανικιούρ;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα