Συμβουλές για υπέροχη επιδερμίδα με άρωμα… Χόλιγουντ
Instagram @oliviaculpo

Η αναζήτηση της καλύτερης δυνατής επιδερμίδας, μας έχει κάνει πολλές φορές να ανοίξουμε το google και να ψάξουμε μυστικά, τεχνικές και μικρά tips που εφαρμόζουν ηθοποιοί, τραγουδιστές αλλά και δημόσια πρόσωπα για να καταφέρνουν πάντα να λάμπουν.

Κι ενώ πλέον, όλοι μπορούμε εύκολα να ξεχωρίσουμε επιδερμίδες που έχουν “πειραχθεί” στο photoshop, μπορούμε εξίσου εύκολα να ξεχωρίσουμε και την πραγματικά υγιή και λαμπερή επιδερμίδα.

Μάλιστα πολλές φορές η καλύτερη υγεία της επιδερμίδας προκύπτει, εκτός από μία πολύ συγκεκριμένη ρουτίνα και από μικρά μυστικά – tips των ειδικών που εφαρμόζουν οι διασημότητες.

Ψάχνοντας ατελείωτα λοιπόν για συμβουλές (εύκολες και γρήγορες) για την υγεία της επιδερμίδας (ναι, ξανά), εντοπίσαμε μερικά από τα tips που κατά καιρούς έχουν μοιραστεί δημόσια διάφοροι ηθοποιοί, τραγουδιστές αλλά και μοντέλα. Και μπορεί τα περισσότερα από αυτά τα tips να τα έχουμε ακούσει ξανά, αλλά αναρωτηθήκαμε αν πραγματικά τα εφαρμόζουμε. Και μάλλον συχνά τα αμελούμε!

  • Νερό και ύπνος, κλισέ αλλά δουλεύει: Η Lea Michele, πρωταγωνίστρια της σειράς Glee, ορκίζεται σε αυτό το τιπ, που ενώ το ξέρουμε όλοι δεν το εφαρμόζουμε. Τόσο το νερό, όσο και ένας καλός ύπνος, βοηθούν την επιδερμίδα τόσο στην υφή όσο και στη γενικότερη λάμψη.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lea Michele (@leamichele)

  • Τα λαχανικά μεταμορφώνουν τις επιδερμίδες με λιπαρότητα και τάση για ακμή: Η καλή υγεία της επιδερμίδας εξαρτάται πολύ περισσότερο από τη διατροφή παρά από τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε για την περιποίησή της. Η Olivia Culpo, Miss Universe 2012, έχει αναφέρει, πως για να αντιμετωπίσει την ακμή της προτίμησε μία πιο ολιστική προσέγγιση. Άλλαξε τη διατροφή της περιορίζοντας τα γαλακτοκομικά, ενώ άρχισε να καταναλώνει περισσότερα λαχανικά κάθε μέρα. Η διαφορά, όπως έχει δηλώσει, στην επιδερμίδα της ήταν πολύ γρήγορα ορατή.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Culpo (@oliviaculpo)

  • Τα συστατικά κάνουν πάντα τη διαφορά: Η Leona Lewis  , αγαπά την κουζίνα της μαμάς της, όχι μόνο για το σπιτικό φαγητό, αλλά και γιατί όπως έχει πει, τα βασικά προϊόντα περιποίησης της προέρχονται από εκεί. Η μητέρα της είναι βοτανολόγος και δημιουργεί τις δικές της ενυδατικές με φυσικά συστατικά. Το συμπέρασμα είναι, πως ακόμα και αν δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε τις δικές μας κρέμες και ενυδατικά έλαια, να γνωρίζουμε τα συστατικά των προϊόντων που εφαρμόζουμε στην επιδερμίδα μας, αλλά κυρίως το πως δουλεύει το καθένα και πως αυτό μας οφελεί. Έτσι θα δημιουργήσουμε τη δική μας ρουτίνα ομορφιάς, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα μας.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leona Lewis ? (@leonalewis)

  • Ο πειραματισμός δεν είναι απαραίτητα κακός: H Sofia Vergara, όπως έχει αποκαλύψει διαβάζει reviews και ακούει κριτικές για πολλά προϊόντα. Και όταν ένα από αυτά τα προϊόντα έχει πολύ καλά σχόλια, τότε θεωρεί πως αξίζει τη δοκιμή του. Ναι, η αλήθεια είναι πως στο skincare χρειάζονται τόσο οι συμβουλές ενός ειδικού που γνωρίζει την επιδερμίδα μας, αλλά χρειάζεται σίγουρα και ο πειραματισμός. Βέβαια εκεί κρύβεται και η μισή χαρά της περιποίησης, η άλλη μισή είναι τα αποτελέσματα που βλέπουμε στο πρόσωπό μας!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Vergara (@sofiavergara)

Η αναζήτηση λοιπόν της τέλειας επιδερμίδας δεν σταματά ποτέ, όμως ο στόχος δεν είναι αυτός τελικά. Αντίθετα πρέπει να φροντίζουμε η επιδερμίδα μας, το μεγαλύτερο όργανο του σώματος μας, να είναι υγιής και να ακούμε κάθε ανάγκη της. Άλλωστε το τέλειο για τον καθένα είναι κάτι τελείως υποκειμενικό. Το να αγαπάμε τον εαυτό μας και να τον φροντίζουμε είναι το ζητούμενο.

Εις το επανιδείν

 

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα