Συγκεντρώσαμε τα καλύτερα bronzers για να αποκτήσεις την ηλιοκαμένη όψη που ονειρεύεσαι

Instagram @marikasikharuli

Μπορεί το καλοκαίρι να έχει μόλις ξεκινήσει, ωστόσο οι περισσότερες γυναίκες θα θέλαμε να έχουμε ήδη το τέλειο καλοκαιρινό μαύρισμα σε πρόσωπο και σώμα. Κάποιες γυναίκες μάλιστα επιλέγουν να κάνουν sollarium ή να χρησιμοποιήσουν self tan προϊόντα για να πετύχουν τον στόχο τους.

Εάν θέλετε να αποκτήσετε την τέλεια ηλιοκαμένη επιδερμίδα στο πρόσωπο χωρίς να έχετε καθίσει με τις ώρες στον ήλιο, ένα bronzer είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι να επιλέξετε την κατάλληλη απόχρωση για τη δική σας επιδερμίδα ώστε το αποτέλεσμα να είναι όσο πιο φυσικό γίνεται, αλλά και να μην το παρακάνετε με την ποσότητα.

Ποιο είναι ο πιο συχνό λάθος που κάνουμε οι γυναίκες με το bronzer;

Πολλές γυναίκες συνηθίζουν να το εφαρμόζουν μόνο στα μάγουλα, εκεί δηλαδή που θα έπρεπε να υπάρχει το ρουζ.

Φυσικά, αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος στο μακιγιάζ, καθώς το ρουζ έχει ως στόχο να μας προσφέρει μία αίσθηση λάμψης και υγείας. Όταν όμως εφαρμόζουμε σε εκείνο το σημείο το bronzer, το αποτέλεσμα είναι να αγριεύει το πρόσωπο μας και να φαινόμαστε πιο κουρασμένες και χλωμές.

Καθώς, λοιπόν, το bronzer και το ρουζ δεν κάνουν την ίδια δουλειά, δεν θα πρέπει να τα αντικαταστήσουμε. Θα πρέπει να εφαρμόζουμε το ρουζ στα μάγουλα και το bronzer στους κροτάφους, το μέτωπο, το πηγούνι και το ντεκολτέ. Να θυμάστε πως  ο στόχος είναι να φαίνεστε σαν να σας έχει φιλήσει ο ήλιος.

Μερικά από τα bronzer που έχουμε ξεχωρίσει:

AIR TOUCH BRONZER
RADIANT

CRÈME BRONZER
MAX FACTOR

RADIANT MATTE BRONZING POWDER
MAC

BRONZING PEARLS
ERRE DUE

BRONZING POWDER
SEVENTEEN

BRONZE GODDESS POWDER BRONZER
ESTÉE LAUDER

DIORSKIN MINERAL NUDE BRONZE
DIOR

CITY BRONZER & CONTOUR POWDER
MAYBELLINE