Τα beauty μυστικά των μαμάδων, που ακολουθούμε πάντα

Η μαμά ξέρει καλύτερα. Είναι κλισέ αλλά και πολύ αληθινό! Πόσες φορές έχουμε αγνοήσει τη συμβουλή της και το έχουμε μετανιώσει; Είναι κάποια μυστικά ομορφιάς, όμως, που έχει μοιραστεί κι εμείς τ’ ακολουθούμε πάντα.

Αντηλιακό κάθε μέρα

Προσοχή στον ήλιο λένε οι μαμάδες και μας κυνηγούν από μωρά μ’ ένα αντηλιακό! Φυσικά έχουν δίκιο, αφού ο ήλιος όχι μόνο επιταχύνει τη γήρανση του δέρματος, αλλά μπορεί να προκαλέσει κι άλλα πολλά. Έτσι χρησιμοποιούμε πάντα το SPF μας, όλο το χρόνο. 

Καθαρισμός προσώπου

“Ξεβάψου πριν κοιμηθείς” η κλασική ατάκα που ίσως έχουμε αμελήσει σε εφηβική ηλικία. Όσες κρέμες και να χρησιμοποιήσουμε, αν δεν καθαρίσουμε σωστά το πρόσωπο, δεν θα δουλέψουν. Να θυμόμαστε να χρησιμοποιούμε το cleanser κάθε βράδυ! 

Κρέμα χεριών

Ένα σημείο που ξεχνάμε συχνά – τα χέρια – θέλουν κι αυτά πολύ καλή ενυδάτωση και προστασία. Έτσι έχουμε πάντα μια κρέμα στο γραφείο και μία στην τσάντα. Εξίσου σημαντικό να χρησιμοποιούμε και το αντηλιακό στα χέρια μας, όταν είμαστε εκτός σπιτιού στο αυτοκίνητο ή στο δρόμο.

Βρεγμένα μαλλιά

Πόσες φορές έχουμε ακούσει τη φράση “μην βγεις έξω ή μην κοιμηθείς με βρεγμένα μαλλιά θα κρυώσεις”; Κάτι ξέρουν οι μαμάδες, αφού το κρύο στο κεφάλι φέρνει πονοκεφάλους αλλά και κρυολογήματα. Άρα… κάνουμε καλή παρέα με το πιστολάκι! 

Ανοδικές κινήσεις

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να απλώσουμε την κρέμα σε πρόσωπο και σώμα; Φυσικά προς τα πάνω! Αυτό μειώνει την έντονη τριβή στην επιδερμίδα αλλά και “ανορθώνει” το πρόσωπο. Κάνουμε και μερικές κινήσεις μασάζ όταν έχουμε παραπάνω χρόνο, για έξτρα lifting εφέ. 

Χρόνια Πολλά σε όλες τις μαμάδες! Σας υποσχόμαστε, ότι θα σας ακούμε λίγο παραπάνω!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα