Σκέφτεστε να κάνετε Botox στα φρύδια; Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν το δοκιμάσετε
Nude μακιγιάζ με έμφαση στα φρύδια
Credit: Jesshunt2/Instagram

Το Botox από ταμπού έχει γίνει συνήθεια, για όλες τις γυναίκες που επιθυμούν ανανέωση στην εμφάνισή τους. Τα “μικρο-μπότοξ” μάλιστα, όπως αυτά στα φρύδια αποτελούν μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές. Αυτή η μικρή επεμβατική διαδικασία χαρίζει ένα υπέροχο γατίσιο βλέμμα, αποτελώντας μια εναλλακτική λύση για την αναζωογόνηση της περιοχής γύρω από τα μάτια.

Τι είναι το Botox Brow Lift, ή αλλιώς Browtox;

Είναι ότι πρέπει για τη διόρθωση ανισομορφιών στα φρύδια. Το πετυχαίνουμε με μικρές ενέσιμες εφαρμογές Botox στο κάτω μέρος του μετώπου γύρω από τα μάτια. Αυτές οι εφαρμογές χαλαρώνουν τους μύες, εξομαλύνοντας τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια και ανυψώνοντας ελαφρώς τα φρύδια, με αποτέλεσμα ένα ανοιχτό και νεανικό βλέμμα.

Γιατί όμως οι γυναίκες επιλέγουν το Botox στα φρύδια;

Η λεπτή επιδερμίδα σε αυτήν την περιοχή φυσικά τείνει να αποκτά ρυτίδες πιο εύκολα και να χαλαρώνει με την πάροδο του χρόνου, κάνοντας τα μάτια να φαίνονται μικρότερα και ακόμα και πρησμένα. Το Botox προσφέρει μια λύση, χαλαρώνοντας τους μύες, απαλύνοντας τις γραμμές γύρω από τα μάτια και ανυψώνοντας τα φρύδια.

Ποια είναι η διαδικασία και τι πρέπει να προσέξουμε;

Η διαδικασία του Botox Brow Lift είναι απλή και αποτελεσματική. Περιλαμβάνει πολλαπλές μικρές ενέσεις Botox στο κάτω μέρος του μετώπου γύρω από τα μάτια.

Ωστόσο, πριν αποφασίσετε να υποβληθείτε σε αυτήν τη διαδικασία, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε. Τα πλήρη αποτελέσματα του Botox απαιτούν μερικές εβδομάδες για να εμφανιστούν πλήρως, ενώ μπορεί να υπάρξει κάποια προσωρινή ερυθρότητα, πόνος ή ευαισθησία στον τόπο της εφαρμογής.

Είναι σημαντικό να ακολουθήσετε τις συμβουλές των ειδικών μετά τη θεραπεία, αποφεύγοντας το τρίψιμο της περιοχής και την εντατική άσκηση για τις επόμενες 24 ώρες.

Όσον αφορά τη διάρκεια των αποτελεσμάτων, το Botox διαρκεί κατά μέσο όρο 3 έως 4 μήνες, ενώ η επαναφορά της κινητικότητας των μυών συνήθως αρχίζει μετά από μερικούς μήνες.

Είναι επίσης σημαντικό να επιλέξετε προσεκτικά έναν καταρτισμένο επαγγελματία, διότι το Botox δεν μπορεί να αναιρεθεί.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα